|
![]() |
#1 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) Windows 7 zamrznuta instalacija
Pozdrav. Probavam vec par dana na vise nacina instalirati WIN7 ali na zalost neuspjesno. Kupio sam WIN7 Ultimate i prilikom bootanja i pokretanja instalacije slika se zamrzne. Odnosno ne zeli se prikazati meni za odabir jezika idr...Probavao sam i WIN7 Home instalirati jer taj na laptopu imam i opet na istome mjestu zamrzne. Windowsi su orginal i ne vjerujem da bi do cda bilo nesto jer sam sa cd-a na usb bio prebacio i probao sam usbea ponoviti instalaciju i sve isto :/ ... S time da sam na laptopu instalaciju bez problema napravio. Matična u PC - u je P5QL PRO instalirao sam najnoviji BIOS napravio clear CMOS-a i nema pomaka . u prilogu slika na mjestu di stoji zamrznuto i ne mice se dalje http://imageshack.us/photo/my-images...ografijal.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jesi istestira RAM/HDD? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Imao sam slicnih iskustava! Kod mene je bio problem u memoriji, mada ne znaci da je to slucaj kod tebe, ali probaj svejedno instalaciju s jednom plocicom rama ili probaj zamjeniti slotove rama na ploci, makar ti mem. test prolazi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Ako memorija i HDD prolaze na testu, probaj maknuti sve suvišne stvari kao dodatne diskove, zvučne kartice i ine. Počupaj sve dodatne usb uređaje da smanjiš mogućnost pogreške. Sistemski disk stavi na na SATA0 konektor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
koliko dugo si cekao na tom ekranu? Jel se vidi kursor misa i dal' ga mozes pomicat? Jer, ako se ne varam, na nekim kompovima su mi windows7 na tom ili slicnom ekranu jednostavno stajali ~3-4 minute+... Zasto, ne znam, ali iza toga nastave normalno s instalacijom.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
To mi smrdi na postavke IDE/SATA ili kaj li god već u bios-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() evo javljam da je instalacija dobro prosla . Znaci napravio sam sljedece. Cim sam sistemski hard ustekao na SATA0 konektor bez problema je poceo raditi kako spada . Hvala na pomoci ! Zadnje izmijenjeno od: nino. 04.09.2011. u 18:13. Razlog: Nauci se opciju "Multiquote" |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|