|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
No Maps for These Territories
Malo sam se u zadnje vrijeme opet posvetio nostalgiji prema starom hardwareu i softu, uz slaganje stare A 1200 i emulacije na piceku sam prije spavanja počeo od prvog broja čitati stare Siriuse ![]() I tako mi je oko zapelo za ondašnje newse, malo-malo je bila najava o otkupu prava na ekranizaciju te i te priče, novele, knjige... Više-manje su velike kuće kupovale prava samo zato da ih ne bi konkurencija zeznula i zlu-ne-trebalo. Ali je ipak ekranizirano dosta toga. O uspjehu takvih uradaka nećemo, mene zanima da li ima kakva baza podataka ili da li neki forumaš zna da li u Rvata ima kakva specijalizirana videoteka koja ima takve stvari, na kraju da li možda (nekak sumnjam u to) neki forumaš ima takvih stvari (legalnih) za posuditi. Dakle-samo SF&F ekranizacije. Naslov topica je slučajan, tražio sam na netu info za New Rose Hotel i još neke stvari pa mi je izbacilo i taj Gibsonov uradak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Videoteke tesko, mislim da imaju licencu 5 godina drzati jedan film a onda ide u otpis. Jedino da obilazis videoteke i pogledas kaj imaju na trajnoj posudbi. Imam osjecaj da ces jedino to naci u privatnim kolekcijama. Sad samo treba pricekati Visagea da se javi :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|