|
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
najjednostavniji program koji sam koristija za takvo nesto je bRemote (radi samo s tv karticama) jedini problem je u tome sto ga autor vec neko vrime ne razvija pa nema podrsku za novije kartice girder je do kraja kompliciran program koji moze (pomocu pluginova) upravljat racunalom pomocu razlicitih uredjaja program je prije bija besplatan vise nije ako oces posalji mi na pm svoj mail pa ti ja smailam oba bRemote ti mozda bude radija s nekim vec ugradjenim profilom (mozda podrzava i tvoju karticu), a ako ne radi probas s girderom (iman posljednju besplatnu verziju)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ovi programi ce doci u obzir samo ako tvoj proizvodjac u ovom slucaju Pixelview (Prolink) ne podrzava plug-in za tvoj daljinski (dodatne funkcije) Za moj AIW recimo postoji Matz BS plug-in i radi savrseno. Internet je dovoljno velik i kladim se da je neki vlasnik tvoje karte mozda i napisao jedan dll-ić (plug-in) i to je sve sto ti treba, Samo to puknes u mapu svog daljinskog i sve radi. Odi na svoj sajt ili pogledaj uputstva dal podrzava plug-in'ove? Pogledaj ima li tvoj software neki poseban "prozor" bas od remote-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
taj agent iz traya ces morat ugasit jer bi ti moga pravit probleme s oba ova daljinska mozes ga po potrebi palit/gasit ili korisit samo jedan od ona dva programa koje ces naucit kako ce upravljat tvojim softverom od kartice
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
isprobam pa javim drugi tjedan. thanks ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|