|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Podloska za socket A proc
gdje ima to za kupit i jel pomaze sta protiv drobljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
imas u hg-u i itekako pomaze (bar meni)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
mislim da imas i u Linksu (tam sam ja kupio), ali sam ju skinuo nakon par mjeseci na RAKovu preporuku:clap: Vjerovatno pomaze protiv drobljenja ali sigurno odmaze kod hladenja procesora. Pasivni dio ti nikada ne sjedne potpuno na jezgru (slabije hladenje mozes si skuriti proc). Nakon kaj sam ju skinul temperatura proca mi se smanjila za 11 stupnjeva, prije je bila 60 normalno i 70 ![]() Moja preporuka je da si to ne stavljas, rade budi palo pazljivji pri postavljanju coolera. Eto nadam se da sam malo pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
cuj, tanja je od debljine jezgre i ak je pravilno stavis temperature ti se opce ne razlikuju (isprobano ). ja sam svoju jos dodatno stanjio poliranjem..
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
copper shim, aka nepotrbno bacanje novaca. S normalnim kuleromna opču nemreš zdrobit jezgru, Zalmanom ili Thermalrightom na šarafljenje isto jako jako jako teško.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Re: Podloska za socket A proc
Citiraj:
Ja sam stavio to čudo (isprva nevoljko jer mi se nije dalo skidati cooler) a kad sam vidio da mi je temp pala za nekoliko stupnjeva onda mi je bilo drago! ![]() Ne zanm kako kod drugih, al eto - moje iskustvo je pozitivno + dajem preporuku! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Da nisam tak ljeni... sad bi skinuo coolera i probao s copper shimom i bez njega - pa da vidimo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
ako je to tolko zkaj ljudi onda skidaju Heatspreader s P4 i A64? Copper shim je bezveze i dapaöe odmaze.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Copper shim samo onemogucava pritisak kulera na rub jezgre i ne nalazi se izmedju jezgre i kulera pa pravilnim postavljanjem ne bi trebao smetati hladjenju proca... Naravno pod uvjetom da je shim tanji od jezgre ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
|
trebao bi bit. I još k tome je rađen da paše i na Palomino. IMHO se te pre mogu bolje uložit. nor. za koje hladno pivce.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|