|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Genius 5.1 5050
Pozdrav ljudovi! Zanima me dali mi možete reći u kojoj trgovini u ZG imaju za kupit Genius 5.1 5050 zvučnici i dali koštaju oko 800kn kao što piše na netu?! Idem danas u ZG pa bih odmah navratio po njih. Thx. Cheers |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
ADM ili Links.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
www.nabava.net A za konkretne podatke o raspoloživosti fino nazoveš i pitaš.
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Bit će bit će. Naručio u Brodu preko Linksa. Joj jedva čekam idući tjedan heheh. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
dojam je da genius proizvode uopće netreba kupovati. zašto? zato što ta firma uopće nevodi brigu što prodaje. primjer. kupio sam ergo 525 miša. po instalaciji windows 7 nisam dobio pripadajuće drivere već one za xp. ok, otišao sam na net skinuo drivere koje mi preporućuju za windows sedmicu i pogodite šta... pa ništa! nerade. na updateu drivera na njihovoj službenoj stranici fino piše da su zadnji puta obnovljeni 2009. godine. kontaktirao sam u više navrata njihovu službu za korisnike koja ne da nema pojma o otklanjanju problema nego me muvala kroz desetak mailova da radim razno razne gluposti koje uopće ne pomažu ... vjerovatno da bi opravdali svoju neefikasnost. zato bolje bojkotirati sve genius proizvode dok firma fino ne osjeti da se mora okrenuti kupcima i početi odgovarati za svoje proizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Offtopic, ali svejedno ne kužim pljuvanje po Geniusu. Ja samo pozitivna iskustva s Geniusom imam. Imao sam Ergo 525 skoro godinu dana, taman par dana prije isteka garancije mi je počela lijeva tipka propadati (klasična boljka). Nakon što sam dobio novog, dao sam ga burazu, a sebi uzeo G5. Buraz ga već 2 i pol godine koristi bez ikakvih problema, a G5 mu nije bio ravan po ergonomiji pa sam uzeo MX Performance koji je oko 5x skuplji. BTW, kupio si EOL proizvod, kaj si očekivao? Inače, koliko se sjećam, driveri su radili na Win 7, ali ih nikad nisam trebao. Za te novce koje traže, Genius je i više nego dobar. Tražim solidne zvučnike već duže vremena i danas sam uzeo OVE. Za te novce koje sam dao za njih, mogao sam dobiti samo neke Logitechove plastičnjake. Bolje zvučnike za tu cijenu nisam vidio, a mislim i za puno više. 5.1 je bacanje novaca ukoliko je za PC.
![]() |
#8 | |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Osobno imam 5050 v1 i prezadovoljan sam s njima s obzirom na to što sam platio a što dobio. Naravno, imaju svojih nedostataka poput resetiranja postavki pri gašenju, prekidač za paljenje i gašenje je na buferu a ne na daljincu i samo analogno spajanje. Sa druge strane, prije godinu dana sam ih platio ravno 800kn a zauzvrat sam dobio za moje potrebe sasvim ok zvučnike, drvene, mislim 10W po kanalu, super i za mjuzu i igre i filmove. Ne vjerujem da će se ikada naći na tržnici.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Buferu?
![]() |
#10 |
muimerP