|
![]() |
#1 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Spancirfest 2011
napokon sam odlucio ici pogledati kako to izgleda pa mi trebaju neke smjernice. kad se isplati ici,pocetak festivala? kraj? nemogu svih 10 dana jer nemam toliko godisnjeg. za spavanje imam sve rjeseno,interesira me takodjer u vezi parkiranja,kakva je situacija gore? ima sta besplatnog parkinga i gdje mi je najblize parkirati? zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo ti par linkova pa odaberi što i kad ti najviše odgovara. http://www.spancirfest.com/ http://www.evarazdin.hr/spancirfest-...ram-kompletni/ Što se tiče parkiranja, imaš i besplatnih mjesta i onih koja se plaćaju, ali u dane kad su "dobri" koncerti ili općenito za vikende, velika je lutrija gdje uopće naći mjesto za ostaviti auto. Barem je tako bilo prijašnjih godina. Inače, kroz tjedan se može poprilično lako naći parkirno mjesto, čak i jako blizu centra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
I gdje god da parkiraš neće ti biti daleko, 10-15 min do centra ti je max i ako parkiraš na nekom "rubnom" dijelu grada, gdje se možda ne plaća parking. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Tak smo i mi delali. Bio je čak neki drveni stage kod jednog malo uvučenog parkinga taman ko stvoren za vreću strpat i krmit do jutra (iliti dok vozač nije u stanju voziti). Max 15 minuta do centra! |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
A koja je fora ove godine s plaćanjem ulaznica za koncerte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A čuj, kriza je...nikaj nije zabadava ![]() Plaćaju se ulaznice za onu glavnu pozornicu kod di je stari grad...dnevna ulaznica za tamo je 30kn, a recimo za sve koncerte je 150kn. Ovi ostali koncerti na manjim pozornicama se uglavnom ne naplaćuju...ima nekih izuzetaka vjerojatno za neke predstave u dvorištima palača i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lurker
Datum registracije: Oct 2010
|
Mislim da necu uspjeti ove godine, ali prijašnjih godina je špancir stvarno bio svaku godinu sve bolji i bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Ne znam. Meni bezveze kaj nemam nekih imena zbog kojih bih išao. Sve su to usual suspects koji imaju besplatne koncerte tu i tamo i koje sam vidio stotinu puta negdje već. Najvjerojatnije se zaletimo čist na "izlet" jedan dan i to je to! |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
vec sam pri dedi rezerviral za sebe kojih 10 litri vina i litru sljive za tih 10 dana, normalno ne mislim svaki dan piti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|