|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
notebook vaio/asus
kupujem novi notebook i zapeli su mi za oko vaio fs115z i asus v6800v. koji će služiti za obradu fotki,filma i teksta. također tu i tamo kakva igra uglavnom strategije i utrke. notbook mi treba jer radim kao novinar i prijenosnost je bitna. planiram potrošiti oko 15k.kn i za to uzeti nešto što bi trajalo duže vrijeme, da sam miran. kakvi su komentari na ova dva navedena i što bi još bilo preporučljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Trenutno imam Asusa i zadovoljan sam s njim. Kad bih u budućnosti kupovao laptop to bi vjerojatno bio Asus ili IBM ili Toshiba. Primjetio sam da su Asus i Toshiba dosta slični što se tiče komponenti koje koriste. Gotovo je sve isto.
ASUS A3500N Centrino 725 1.6GHz, 15"(1024x768), 4X +/- DVD-RW, HDD 60GB, DDR 512MB, Li, Fax/Mod, LAN, IEEE1394, 4xUSB2.0, 0.35 millijuna pixela integrirana video camera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bran. 13.06.2005. u 13:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa mislim da bi zeo sony-ja ak nikaj drugo radi supporta... prema riječima jednog našeg dućana... ne držimo više asus-a jer se znalo desit da crkne banalna stvar tipa ventilator i onda mi to naručujemo i onda to traje i traje da dođe, na kraju košta ko svetog petra... moje 2 lipe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
preporučio bi ti IBM-ovu T seriju, ali svarno škrtare i na ekranu i grafici u ton cjenovnom rangu. Toshiba?! Moja definitivna preporuka bi ti bilo da u Mikronisu provjeriš Dell-a D800; taj model se prestao proizvoditi i sad košta oko 10k kuna, a ima centrino 1.8 (2mb), 512, DVD pržu, wide-screen, 60Gb, čitače kartica, grafiku, firewire ma sva čudesa .. imali su ih prije par dana pa provjeri.. ![]()
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ovo za Asus neznam da li je tak. Ja zasad nemam problema. IBM je ipak najbolji bez obzira na sve. Moje 3 lipe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
gle na laptopu OPCE NETREBAS 3d grafiku ak ces se igrat na laptopu onda nemoj opce kupovat laptop! IBM je zakon i red, a sve drugo su igracke, na laptopu bilo kakav ozbiljan posao je jako tesko radit al kad vec tak nesto kanis, onda potrosi pare na IBM sa fire Gl grafickom i 1400x1050 rezolucijom...
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
trek:nije za igranje,imam komp za to, ali me nervira na ovom hpu koji imam da ne mogu pokrenuti igru iz 1998g.kad vec placam da si kupim nekaj da dela kak se spada. a valjda ima komp koji,za 15k.može. zato mi se dopao vaio, lik u trgovini je svašta nadrobio ali kad se to svede na normalnu mjeru ispada jako dobar stroj. jeli netko ima kakvih/ikakvih iskustava sa vaio modelima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nemoj pričat ak nisi probao. r40, r50... sporo, loš ekran, dobra tastatura. |
|
![]() |
![]() |