|
![]() |
#1 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Da li neko zna ako postoji kakav program za skidanje da radi po principu torrenta da može nastaviti skidanje ako slučajno pukne link jer npr kad skidam preko rapidsharea(pogotovo ako je file veći od 1gb) zna mi često puknuti veza i nemogu resume nego ide sve ispočetka pa poludim ![]() Mislim da sam čitao da postoji neki program ili neš, ali nemogu ga naći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
getright |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
jdownloader je isto dobar program, automatski nastavlja skidanje nakon šta pukne veza, naravno ako hoster dozvoljava takvu mogućnost. btw. kad ih već spominješ, rapidshare je također uveo 'resume broken download' funkciju otprije neki dan i za free usere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
nema po principu torenta. Bit torenta i je da su poadci kod više korisnika. Rapidshare fajlove nema korisnik kod sebe nego skidaš sa njihovog servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
IDM - Internet Download Manager. Ne znam sad dali je kompatabilan sa novim Firefoxom 6 ali je radio sa prošlim verzijama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|