|
![]() |
#1 |
Moj hobi - @zdraveminute
Datum registracije: Aug 2009
|
YouTube pitanja
dobio sam ovo : Čestitamo! Vaš je račun sada omogućen za prijenose dulje od 15 minuta. Kliknite donji gumb Prenesi za odabir videozapisa. E sad na kolko je to produzeno,tj.kolko minuta imam sada na raspolaganju za snimanje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Kontam da možeš staviti koliko hoćeš. Ja stavljam video files u trajanju od sat vremena bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
YouTube zamjena pjesme
molim pomoć, stavio sam pjesmu na YouTube ali bih je želio zamijeniti s istom, ali popravljenom. Može li se to izvesti da ne radim novi upload, jer ću izgubiti postojeći views ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imaš pod opcijama "AudioSwap", mislim da bi s tim trebao to moći uraditi, bez da izgubš viewse, iako, nisam 100% siguran da li možeš uplodati neki svoj audio file ili možeš koristiti samo neke od ponuđenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mene je Youtube pozvao u onaj partner program s AdSensom. Kako to točno funkcionira i kako da ostvarim mogućnost da mi YouTube isplaćuje na račun? Ima li netko iskustva s time? Za sada sam prihvatio uvjete, otvorio AdSence account i sad kao čekam validaciju 7 dana. Ali me nigdje nisu pitali broj računa ili paypala itd... Pa eto, molim neki info... Hvala
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Dobit ćeš ček na kućnu adresu od googla. I očekuj kroz 30ak dana nekakvu potvrdu u obliku pisma od googla. P.S. nemoj levatit da sam klikaš ili da se više puta sa iste IP adrese klikne jer skuže. P.P.S. kad ti se montiraju oglasi, postavi ovdje link, mi svi složni forumaši kliknemo (samo jednom) i eto već si nešto ušićario ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
I šta s tim čekom, odem u banku onda? EDIT: I hoću uploadat video "EURO 2012 All Goals" (ima cca 50-59min) i imam opciju za odabrati "Increase your limit" i onda me pita državu i broj mobitela, i ja ukucam "09X54XX14X" ali 0 bodova. Ne dobivam nikakav SMS sa autorizacijskim kodom. Probao sam i sa 00385, ali niš...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 03.07.2012. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() |
#10 |
Premium
|
Nemam namjere varat, nek ide kak ide... Evo, dobio prije 1h odgovor da su mi odobrili AdSense account... Pa ćemo vidit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
A kako kupit prava na pjesmu koju želim koristiti, recimo želim: Alex Clare - Too Close Ako treba, rado ću kupit prava od jednog izvođača i koristiti samo njegove pjesme. Kako to s pravima ide?
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nije mi sad do zarade, nego da mi ne maknu pjesmu... I još uvijek nikako ne mogu napraviti SMS validaciju, da mogu upload duži video od 15min...
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Jesam, probao sam sljedeće kombinacije: 091 +38591 0038591 i ništa. Na pretplati sam, imali to možda veze? :/ Stavio sam broj drugog moba (od žene) i ona odmah dobila... Oba glase na mene, tak da šta sad, bar šljaka...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|