|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
creative i-trigue L3450 - 2.1
creative i-trigue L3450 - 2.1 sta mislite o ovim zvucnicima jel ih mozda netko ima da mi da pohvalu ili kritiku?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
imam L3500 2.1 i zadovoljan sam... doduse malo su "premetalni" kod visokih frekvi ali za moj (glazbeni i filmofilski) ukus bas ok... zvuk je jasan a bas dubok dovoljno... srednjetonsko podrucje je isto tako cisto i jasno..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam imao L3500, i na kraju sam ih prodao frendu jer su bili malo pretihi, sad imam Logitech Z2300, s njima sam fakat zadovoljan! L3400 je ja mislim cak nesto sitno i slabiji od L3500, pa ako inace volis glasnije slusat moje misljenje bi ti bilo da ih ne uzmes....radje neke logitechove(oni su inace glasniji). a sto se tice hvalitete, vjeruj mi logitech je hvalitetan zvucnik! recimo logitech Z-3e su mi ekstra za taj novac! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
L3450 i L3500 su jedni te isti zvučnici a razlika je u vanjskom obliku. I dobri su! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Vlasnik sam L3500 i nisam požalio ni kune koje sam dao za njih, a bome nisu baš jeftini. Svaka preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jango Fett, u pravu si! krivo sam procito post, mislio sam da pise L3400! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
onda znaci uzimam (zedov frend ovdje btw ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo još jednog zanimljivog I-Trigue koncepta kojeg ću si možda realizirati: za 360 kn (HGspot) uzet ću si I-Trigue 2200 2.0 zvučnike koji će mi koristiti za sekundarni PC zvuk. Riječ je o sličnim satelitima iz modela L3500, no ovog puta umjesto LFT (Lateral Firing Trasducer) jedinice s bočnih strana ima bass reflex port. Prema recenzijama, radi se o jako kvalitetnim mini zvučnicima (uz to da naravno kaskaju u bass odazivu). Razlog zašto bi uzeo baš 2.0 jest to da želim neke mini zvučnike koje lako mogu strpati u torbu i na putu priključiti na MP3 player ili nešto drugo pa slušati u pozadini. Zgodna stvar kod modela 2200 jest što imaju dodatni subwoofer port, za direktno priključivanje aktivnog subwoofera po želji, pa bi to bio pun pogodak za nekog tko već ima ili planira imati subac, a to je uglavmom višestruko kvalitetnija solucija od subwoofera koji se nude uz PC sustave. Ja si naime planiram u doglednoj budućnosti uzeti neki solidni subac iz konzumerske kategorije kao komplement za povremeno korištenje uz primarni hi-fi. Tako bih dobio kvalitativnu razinu L3500 (i stil!), uz to što bi bas područje bilo neuporedivo uspješnije i autoritativnije, s tim da bih po potrebi mogao odvojiti ih i odnijeti na put. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|