|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
WD MyBook 320 GB Home Edition - ugradnja drugog diska
Imam taj externi hdd iz naslova i krepao mi je disk unutarnji. Izvadio sam ga i probao preko kompa normalno preko SATA sučelja spojiti ali zamrzne komp. Uglavnom otpisao sam ga. Mene zanima mogu li ja bilo koji HDD drugi staviti u case od WD MyBooka. Probao sam jedan svoj od 1TB i kao prvo nije ga htio pokrenuti a kao drugo ni taj hdd vise ne sljaka kako treba ![]() Vi malo iskusniji što predlažete? Žao mi baciti case koji ima firewire i usb prikljucke ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, Ovako sve ti ovisi od modela tog boxa odnosno ako nije bio model taj WD My Book Home Edition od 1TB 90% šanse su da kontroler ne podržava čitanje veolikog diska ili recimo novijeg diska... dakle pogledaj za taj model ta godina itd... koji je bio najveci disk... i po mogucnosti isti takav za male pare naruci sa ebaya jer mislim da je box iznimno kvalitetan i koristan... btw: zaboravio sam napomenuti pripazi da nije zapravo i taj kontroler od*ebao karijeru pa da ne spali novi disk kad ga staviš i svaki koji probaš staviti... Uglavnom ja imam 5 MyBookova jedan je star 4 godine ako ne i više ima 250GB i za njega znam da ide samo ATA 500GB max, zbilja neznam kako ti je to crklo jer ja niti sa jednim nisam imao problema a znali su mi i ispadati i doživljavati šokove naglim nestancima struje ili mojim debilnim iskopčavanjem krivog naponskog kabla na produžnom... Rade svi ko ludi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|