Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.06.2011., 21:10   #1
Slishard
Premium
Moj komp

Slishard's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
WD MyBook 320 GB Home Edition - ugradnja drugog diska

Imam taj externi hdd iz naslova i krepao mi je disk unutarnji. Izvadio sam ga i probao preko kompa normalno preko SATA sučelja spojiti ali zamrzne komp. Uglavnom otpisao sam ga. Mene zanima mogu li ja bilo koji HDD drugi staviti u case od WD MyBooka. Probao sam jedan svoj od 1TB i kao prvo nije ga htio pokrenuti a kao drugo ni taj hdd vise ne sljaka kako treba

Vi malo iskusniji što predlažete? Žao mi baciti case koji ima firewire i usb prikljucke
Staro 13.07.2011., 10:43   #2
marko.knok
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Pozdrav,

Ovako sve ti ovisi od modela tog boxa odnosno ako nije bio model taj WD My Book Home Edition od 1TB 90% šanse su da kontroler ne podržava čitanje veolikog diska ili recimo novijeg diska... dakle pogledaj za taj model ta godina itd... koji je bio najveci disk... i po mogucnosti isti takav za male pare naruci sa ebaya jer mislim da je box iznimno kvalitetan i koristan... btw: zaboravio sam napomenuti pripazi da nije zapravo i taj kontroler od*ebao karijeru pa da ne spali novi disk kad ga staviš i svaki koji probaš staviti...

Uglavnom ja imam 5 MyBookova jedan je star 4 godine ako ne i više ima 250GB i za njega znam da ide samo ATA 500GB max, zbilja neznam kako ti je to crklo jer ja niti sa jednim nisam imao problema a znali su mi i ispadati i doživljavati šokove naglim nestancima struje ili mojim debilnim iskopčavanjem krivog naponskog kabla na produžnom...

Rade svi ko ludi...
marko.knok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno