|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
neće se dić hehe
nakupovao sam se komponenti za drugi komp i sad sam sve fino slozio... Krenuo formatirat komp i instalirat windowse ali nakon sto windows CD kopira "setup files" kako bi se mogli instalirati windowsi komp se ne zeli bootat u windowse vec nakon "Veryfying DMI pool" piše "... Error loading operating system" Dali je moguce da je problem sa novim hardom jer sam sa starim uspio najnormalnije danas napravit ovo što sa novim nisam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Kupi mu Viagru ![]() Probaj zamijenit hardove pa onda. Može biti i da je došlo do neke pogreške u kopiranju fileova. Eh ti Winblowzi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
...
jer mogu ikako instalirati windowse s jednog harda na drugi??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa Windowsi se instaliraju sa CD-a a ako misliš na copy/paste Windows foldera s jednog harda na drugi to ne možeš nikako.Mogao bi napraviti image s NortonGhostom pa stavit na drugi hard al bi trebali biti isti diskovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: ...
Citiraj:
Ne kužim zašto mi se uopće ovo događa?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Nisam nikada pokušavao jer doma nemam 3 HDD -a, ali zakaj ne bi išlo kopiranje OS sa jednog harda na drugi ? Naravno OS koji je trenutno aktivan nesmije biti niti na jednom od 2 harda ( koja kopiraš i onaj na kojeg buš to kopiral )...... Recimo da pokrene Liux sa CD i onda sa prekopira HDD......?
![]() |
#8 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
imo sam i ja taj problem probaj malo guglat mislim da ćeš trbat napravit system disk il tak nešt use google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kopirati Windoze je jedino moguće sa nekim ghost programom, kao Acronis thrue image ili northon ghost. A ove kerefeke copy/paste nepiju vode. Nemoj ni pokušavati. I opet se tu stvara pitanje hardware-a. Gostanje je odlična stvar kada se koristi kao backup za konfu sa koje je potekao jer se nemože kršiti sa nekim novim xy komponentama koje su u nekom drugom xy kompu. A ako je riječ o vlastitom backup-u onda se tu nema šta pričati....kada imaš IMAGE particije od prije nemaš zajebavanja sa dizanjem windowsa, drivera i čega sve ne. A cijeli postupak je gotov za nekih 15-ak minuta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|