Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.06.2011., 18:21   #1
Chof
Registered User
Moj komp

Chof's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
phpBB 3 Modifikacija

Pozdrav svima!

Trenutno imam problem s forumom, odnosno s modifikacijom za phpBB verzije 3 forum. Naime, želio bih dodati mogućnost da korisnici jedni drugima mogu dati "thumbs up", odnosno zahvalu za post. Samim time bi svaki korisnik imao određenu reputaciju. Nije mi u potpunosti bitno na koji način će se dodjeljivati zahvale niti mi je bitno kako će to izgledati, odnosno bitna mi je funkcionalnost ispred dizajna.

Pokušao sam pretražiti službene stranice phpBB 3+ kako bih našao modifikaciju za tako nešto. Pronašao sam dvije: Thanks for post i Karma Mod. Nažalost obije modifikacije nisam mogao podesiti, odnosno nisu radile. Kod Thanks for post mi se ne prikazuju gumbi za zahvalu nakon instalacije, dok se Karma Mod niti ne želi instalirati zbog inicijalnog errora.

Od Vas forumaša bih zamolio da mi preporučite neki mod kojim bi napokon napravio sistem zahvala na forumu i koji bi funkcionirao. Naravno, ukoliko imate iskustva možete mi i pomoći instalirati Thanks for post mod, makar sam za njega izgubio nadu nakon višesatnog čitanja raznih foruma i pokušaja da proradi.

Unaprijed vam hvala!
Chof je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 00:06   #2
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jel imaš defaultni skin ili si stavljao neke custom?
Citiraj:
Kod Thanks for post mi se ne prikazuju gumbi za zahvalu nakon instalacije
Pitam zato jer meni nije htjelo prikazivat gumbiće za moderatore na custom skinovima. Morao sam ručno podešavat da bi šljakalo. Pod ručno mislim na mjenjanje putanja do ikonica.
Uglavnom pogledaj u source kodu stranice. Možda gumb postoji, ali nema ikonice, pa se u samom HTML prikazu ne vidi. Provjeri, možda je u tome problem.
Drugo mi ništa ne pada na pamet.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.06.2011., 15:25   #3
Chof
Registered User
Moj komp

Chof's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Jel imaš defaultni skin ili si stavljao neke custom?

Pitam zato jer meni nije htjelo prikazivat gumbiće za moderatore na custom skinovima. Morao sam ručno podešavat da bi šljakalo. Pod ručno mislim na mjenjanje putanja do ikonica.
Uglavnom pogledaj u source kodu stranice. Možda gumb postoji, ali nema ikonice, pa se u samom HTML prikazu ne vidi. Provjeri, možda je u tome problem.
Drugo mi ništa ne pada na pamet.
Imam custom skin, ali imam i originalni skin. Kada u korisničkim postavkama odaberem originalni prosilver skin isti je problem kao i kod ovog custom. Naravno sve sam refreshao (theme, fontove itd.) i purge cache...
Staro 06.06.2011., 16:05   #4
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Probaj jel ovaj radi.
Download.
Staro 07.06.2011., 20:51   #5
Chof
Registered User
Moj komp

Chof's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Probaj jel ovaj radi.
Download.
Probao sam, nije mogao locirati neke fajlove pa sam otišao na force install nakon čega mi se srušio forum. Morao sam restore-at forum.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno