|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
phpBB 3 Modifikacija
Pozdrav svima! Trenutno imam problem s forumom, odnosno s modifikacijom za phpBB verzije 3 forum. Naime, želio bih dodati mogućnost da korisnici jedni drugima mogu dati "thumbs up", odnosno zahvalu za post. Samim time bi svaki korisnik imao određenu reputaciju. Nije mi u potpunosti bitno na koji način će se dodjeljivati zahvale niti mi je bitno kako će to izgledati, odnosno bitna mi je funkcionalnost ispred dizajna. Pokušao sam pretražiti službene stranice phpBB 3+ kako bih našao modifikaciju za tako nešto. Pronašao sam dvije: Thanks for post i Karma Mod. Nažalost obije modifikacije nisam mogao podesiti, odnosno nisu radile. Kod Thanks for post mi se ne prikazuju gumbi za zahvalu nakon instalacije, dok se Karma Mod niti ne želi instalirati zbog inicijalnog errora. Od Vas forumaša bih zamolio da mi preporučite neki mod kojim bi napokon napravio sistem zahvala na forumu i koji bi funkcionirao. Naravno, ukoliko imate iskustva možete mi i pomoći instalirati Thanks for post mod, makar sam za njega izgubio nadu nakon višesatnog čitanja raznih foruma i pokušaja da proradi. Unaprijed vam hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel imaš defaultni skin ili si stavljao neke custom? Citiraj:
Uglavnom pogledaj u source kodu stranice. Možda gumb postoji, ali nema ikonice, pa se u samom HTML prikazu ne vidi. Provjeri, možda je u tome problem. Drugo mi ništa ne pada na pamet.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj: