|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Chrome ne radi najvjerojatnije zbog flash playera?
Dakle ovakva vam je situacija, Prije tjedan dana sam reinstalirao Windowse 7 Professional (originalni) te postavljao sve programe koji su i prije bili i sve ostalo. Danas mi je laptop ostao bez struje te je otišao na hibernaciju na 5% baterije i sve se činilo u redu do prvog restarta kad je napravio check disk. Nakon toga check diska ne mogu u Chromeu apsolutno ništa otvoriti. Sve stranice mi se beskonačno dugo učitavaju, osim ako ne odem u incognito mode pa tako surfam. Onda sam pokušao prebaciti se na internet explorer, ali kako njega ne koristim na njemu sam isto za youtube recimo trebao flash player i odem na adobeovu stranicu skinuti ga no međutim izbaci mi da ga ne želi skinuti (umjesto onog active x čuda mi izbaci neki error). Pokušao sam sa adobeove stranice skinuti onaj uninstaller za flash, ali ni to nije pomoglo pa bi eto zamolio nekoga ako se našao u istoj situaciji da mu se Chrome beskonačno dugo učitava u normalnom modu (u incognito radi ok), a IE9 ne želi instalirati flash player da mi javi rješenje jer mi se trenutno ne reinstalira opet sve na novo. Hvala. Ako treba još kakav info samo pitajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
1337
Datum registracije: Jul 2008
|
Jesi pokušao reinstalirati Chrome? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
yup...cookies, izbrisao folder ručno i onda na novo instalacija :/ Kao što rekoh i IE9 i chrome zafrkavaju. Chrome tako što je do jutros radio normalno, a sad samo u incognito modu, a IE9 sam tek danas pokrenuo pa ne želi instalirati flash player uopće |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ne, ništa....samo mi je nestalo bilo baterije i komp otišao u hibernaciju, nakon prvog restarta je išao check disk (C:\ na SSD-u) i odtad jedan ne otvara išta, a drugi ne želi instalirati flach ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|