|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Kako razdjeliti jako veliki ts. file?
Posjedujem uređaj LG HDD recorder na kojeg sam u jednom komadu snimao 6h programa.Sve je to lijepo snimljeno i gledljivo ali nastao je problem što je ta file velika 14Gb!!! Na netu sam našao neke programe ala Ts spliter ali mi baš nisu previše pomogli u razdjeljivanju te velike file na više manjih veličine 4Gb koje bi recimo mogao snimit na više DVD-a.Pa ak neko ima iskustva sa cjepkanjem tih velikih file-a volio bi da mi malo pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako nemora bit gledljivo direkt s tih DVD-a koje planiraš spržiti, možeš s winrarom zazipat taj fajl i u opcijama odabrat da ti pravi zip datoteke od 4gb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Problem je u tome što bi ja htio da mi bude gledljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
google : Convert them from .ts to MPEG elementary streams by using ProjectX. As a side effect, possible errors in the stream will be corrected during this process. And you need VirtualDunMOD, the original VirtualDub is not able to read MPEG2.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja sam napisao da sam tražio i našao Ts spliter i još par drugih(ne ovaj koji si ti naveo) i da mi nije napravio kak treba a koliko vidim ti misliš(bez uvrede) da svi jako dobro razumiju engleski jezik i stručne pojmove pa te molim ako mi možeš objasniti svoj odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pošto koristiš Free Video Dub koju si največu file ts razdjelio na manje od po cca 4GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Skinuo sam Free studio pa sa njim mi ide nekako i pustio sam da mi napravi DVD od te velike file pa ču javiti da li je uspjelo ili ne. Primjetio sam da samo hoče raditi sa file koja je na C: .Kad probam raditi sa tom istom file ak je na drugom disku onda neče |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Skinuo sam taj ts muxer i tamo su dva exe datoteke.tsMuxeR i tsMuxerGU .Koju od te dvije pokrenuti? sorry sad sam tek skužio koju pokrenuti :-) Zadnje izmijenjeno od: nino. 30.04.2011. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Hvala svima na pomoči :-) |
![]() |
![]() |
|
|