Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.04.2011., 21:25   #1
Aicegreen
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Exclamation Windows 7 - internet se resetira

Nezz dal sam ovo treo stavit pod hardverski problem iako mislim da nisam...uglavnom internet mi se restartira po volji...iako to nije bilo do prije tjedan-dva....čuje se kao restart na modemu i vidim na kompu da mi je pukla veza za net no LAN radi cijelo vrijeme što znaći da je modem u redu ...komp je na w7

Ima netko ideja?

Hvala unaprijed
Aicegreen je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2011., 22:27   #2
calibrated1994
Registered User

calibrated1994's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
ako si max-adsl sluzba za korisnike 0800 9000....to ti je prva postaja ka rjesavanju tog problema... oni ti tamo u centrali "prociste" liniju i onda bude sve u redu.... probaj prvo sa tim ... ako to ne uspije pomoc cu ti da napravis postavke u control panelu pa cemo tako probat....
They gave us Fermi(GF-100), their barely stronger than a HD 5870 GPU offering...Not only do they price it at MSRP $499 , but they have a high PSU requirement (42 A on the 12 V rail) and needs an 8-pin(150 W) and 6-pin(75W) connectors to stay powered....
Seriously? Bake itself GPU-s?
PHP kod:
http://forums.macrumors.com/attachment.php?s=0b7be655daa5c7383400158234ec9ce5&attachmentid=224131&d=1272492208 
calibrated1994 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.04.2011., 00:28   #3
Aicegreen
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
mislim da nije u njima problem...javio se kad su se instalirali updateovi za windowse...gledo sam okolo po netu i vidio da ljudi imaju isti problem...znaći imaju windows 7 prekida im net a lan radi dok na xp-u radi i lan i net...neki bug u updateovima očito...baš sam obrisao sve updateove od 13.4. nadalje pa ću vidjet...ak to ne profunkcionira onda ću probat napajanje a poslije toga T-com....ipak je uskrs pa onda nek se vesele...i da sretan Uskrs xD

pozz
Aicegreen je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno