|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() Nezz dal sam ovo treo stavit pod hardverski problem iako mislim da nisam...uglavnom internet mi se restartira po volji...iako to nije bilo do prije tjedan-dva....čuje se kao restart na modemu i vidim na kompu da mi je pukla veza za net no LAN radi cijelo vrijeme što znaći da je modem u redu ...komp je na w7 Ima netko ideja? ![]() Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
ako si max-adsl sluzba za korisnike 0800 9000....to ti je prva postaja ka rjesavanju tog problema... oni ti tamo u centrali "prociste" liniju i onda bude sve u redu.... probaj prvo sa tim ... ako to ne uspije pomoc cu ti da napravis postavke u control panelu pa cemo tako probat....
They gave us Fermi(GF-100), their barely stronger than a HD 5870 GPU offering...Not only do they price it at MSRP $499 , but they have a high PSU requirement (42 A on the 12 V rail) and needs an 8-pin(150 W) and 6-pin(75W) connectors to stay powered.... Seriously? Bake itself GPU-s? ![]() PHP kod:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
mislim da nije u njima problem...javio se kad su se instalirali updateovi za windowse...gledo sam okolo po netu i vidio da ljudi imaju isti problem...znaći imaju windows 7 prekida im net a lan radi dok na xp-u radi i lan i net...neki bug u updateovima očito...baš sam obrisao sve updateove od 13.4. nadalje pa ću vidjet...ak to ne profunkcionira onda ću probat napajanje a poslije toga T-com....ipak je uskrs pa onda nek se vesele...i da sretan Uskrs xD pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|