|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Koji novi DVD-Rom?
e pa eto, pošto me je moj vjerni Liteon izgleda napustio, primoran sam kupiti novi DVD_Rom. Ima ih par modela, svi su između 150-200kn, pa ajde preporučite jedan dobar. Naravno zbitne karakterstike su da ne zajebava sa čitanjem svakakvih CD-a, i da je tih. LiteOn mi je bio odličan što se tiče čitanja, ali je malo bučan kad vrti... tj. zatrese mi se sav stol... tresao, pardon, past tense. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A stvarno ne znam.Imao sam LITE ON,bio je dobar što se tiče svega jedino malo bučan.Sad imam toshibu,tuha je ali kastrofalno sporo čita. Sad ne znam ni ja kojeg bi uzeo,ono omjer brzo čitanje svega i svačega,a da nije prebučan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
KOd romova je mislim tesko rec, slabo ima podataka na anetu a jos manje benckmarka.. Imam BENQ 1650S ..misim da sam ima samo T model koja je razlika ne znam. Moj je sasvim solidan, odlican u ripanju audija cita savrseno CD-e 50x.. Mana..Sporiji DVD citac, pocinje citat sa cca 4x.. Sve u svemu opet bi ga uzel...Sporija brzina citanja ogranicava jedino on the fly przenje na 6x...kaj je cisto dosta.
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
probaj naci neke review-e na www.cdrinfo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Imam LG i super sam zadovoljan s njim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao sam Toshiba/samsung , LG , Asus, TEAC bla bla.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
zadnje 2-3 serije su bile sramotne ,ali sa ovom zadnjom su stvarno napravili pun pogodak...što se tiče i DVD-ROM i DVD-RW uređaja (iako osobno nebi dalje od NECa i Pioneer-a gledao) @Gabre ASUS je valjda jedini DVD-ROM koji sam vidio da dolazi u RETAIL pakiranju....zato je vjerojatno 20-30kn skuplji od ostalih |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
okay. pitao sam zato što je zadnja asus dvd prža koju sam vidio bila ustvari pioneer. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|