|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2011
|
![]() Pozdrav Nakon instalacije os-a ne mogu dobiti zvuk na kompu. Prije sam koristio Windows 7, a sada sam instalirao win7 sa SP1. Problem je u tome što ne mogu osposobiti zvučnu karticu, imam CL Labs Live! 24bit, koja je prije radila normalno, sada nakon instalacije drivera traži me restart nakon kojeg opet u device manageru stoji da nije instalirana. Probao sam instalirati i integriranu zvučnu ALC890 na Asrock 790GX128 ploči no ni to ne prolazi, nakon instalacije drivera isto stoji da nije instalirana, kada odem na driver update od wina izbaci da je driver "up to date". Evo screenshotovi ako pomaže. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Kartica ti soundblaster live? probao si skunut drivere s stranice? ( http://support.creative.com/Products...Sound+Blaster#) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Da jesam, ako se ne varam te sam drivere i prije koristio, sada nakon instalacije istih zvucna opet ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Probao, u instalaciji kaze da nije nasao kompitabilni hardver |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
ja sam instalirao sb live prije 3-4 dana na svojem kompu i instalacija prosla bez problema. ( kolega mi dao karticu pa sam ju htio isprobat da vidim ako radi da ju mogu dalje prodat ). stavio u komp, instalirao drivere sa stranice i radi. =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Probaj staviti zvučnu u drugi pci slot! Nedavno je rođak kupio x-fi extreme zvučnu kartušu i zbog lošeg smještaja utora i svega ostalog nije htjela raditi u posljednjem pci slotu.Stavio u slot iznad i prošljakalo sve,tak da probaš i tako pa javiš.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Problem ti pravi Ati Radeon HD3300 integruša na mbo koja je aktivna a nije instalirana. Zašto radi integruša ako koristiš Nvidia grafu ? Izvadi nvidia grafu i bootaj računalo sa integrušom te instaliraj drivere za nju u potpunosti jer ona šalje Zvuk kroz HDMI i taj driver koji ti fali blocka druge dvije zvučne. Kad to središ stavi nvidia grafu i diseblaj intergriranu grafu u biosu, "doće" sve na svoje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|