|
![]() |
#1 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
MicroSD kartica se neće očitati
Ovako imam jedan problem i neznam vise kaj da napravim da rijesim. Imam nokiu c3-00 i uz nju sam dobio micro sd karticu od 2gb i sve je ok radilo i izvadio sam jedan dan tu karticu da ju spojim na komp preko mp4 koji prima sd kartice posto nemam kabel za nokiu i stavim na komp i nece ju prepoznat nikako i vratim karticu natrag u mobitel i trazi me neku sifru (kad stavim karticu u tu nokiu) od te memorijske kartice da ju otkljucam, a ja nisam stavljao nikakvu sifru na karticu, dal se moze to ikako srediti da mi kartica proradi jer netreba mi za mob vec za taj mp4 bi ju koristio ili je riknula ili kaj se je god joj desilo i da napomenem kad sam ju vadio bilo mi je dosta kovanica po stolu i kartica je bila sa onim dijelom di su oni pozlaceni konektori bila neko vrijeme na kovanici stajala? molim pomoc, dal se moze nekako resetirati kartica ili nesto
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nokije su ti inace specificne inace sto se tice kartica. Same kriptiraju kartice. Recimo da joj nadogradis SW i vratis karticu pitat ce te za lozinku. Sranje... ugl... mozes ju formatirat preko moba, a onda spojit u komp i probat ju formatirat u kompu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
nece nikak probo sam preko moba format isto me trazi sifru, probao sam ju stavit u samsungov mobitel al tam ju ne prepoznaje, a na ovom mp4 kaj imam di ima utor za karticu kad spojim to na komp na 10 sekundi se pojavi kartica i dok probam stisnut za format na brzinu samo nestane, prvi put da mi se je tak nekaj desilo sa memorijskom, probat cu kod frenda na laptopu preko citaca kartica ju spojit mada nemam bas neke vjere ni u to
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A imaš li na mobu aktiviranu kakvu lozinku osim PIN-a? Ako imaš, upiši tu lozinku za karticu. U slučaju da nemaš, karticu ubaci u neku Symbian Nokiu i preko nje formatiraj, one ne traže lozinku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|