|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Mozilla Firefox ''čudni'' događaji
Ne znam jel to samo meni, ali imam neke čudne nuspojave, bezvezno, ali živcirajuće: 1. add-on ''reload'' više ne radi (prije mi je radilo na starim Windowsima, a sad imam svježe Windowse i inststalirao sam opet taj add-on i treba se pojavit pokraj tipke za refresh taj padajući izbornik kada i koliko često da učitava stranice, toga više nema, probao sam nekoliko verzija takvih add-ona i ni jedan ne radi, wtf? 2. provjera maila (zapamti adresu i lozinku, ali nakon 5-6 prijava/odjava, sedmi put više ne pamti, moram ponovo pokrenuti dotičnu stranicu za login, onda bude sve OK, pa opet po starom... -na poslu je isto tak... -to je to, te 2 stvari me pate, pa ako netko zna koja je caka unaprijed mu zahvaljujem, inače - firefox mi je super i navikao sam se na njega... Probati ću v4 beta, možda tamo bude OK
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
pa reko bi da je isto ono što i kod mene... preko noci mi se updatao firefox i vecina addona je nestala.. maloprije sam ponvo instalirao "reload every" i opet šljaka... to je pod 1... pod 2 nemam pojma
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
-znači problem je u verziji Firefox-a? Kod mene ne radi ni sada, verzija sadašnja je 3.6.15
![]() |
#4 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
i mene je to zezalo, sad je izgleda rijeseno... stalno se rusio i vec sam bio na vagi da vidim kak opera dela al mi se neda privikavat na drugo... nadam se da se nece ponavljat.
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
istina jedini addon koji koristim trenutno je taj reloadevery za refreshanje stranice... primjetio sam da mijeu potpunosti nestao pa sam ga ponovo nabacio https://addons.mozilla.org/en-us/fir...n/reloadevery/ sad radi.. za ostale stvarcice stvarno ne znam
![]() |
![]() |
#7 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
nis, par dana je pokusavao povuc neki update, nije mu bas islo i na kraju se zrusil... mislim da je na kraju sam sve odradio. nije me bas bilo doma u vrijeme kad su mise ta cuda dogadjala pa se nisam previse zamaral...
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
mozda je banalno ali... probaj negdje na praznom dijelu ekrana desnu tipku... meni je i tu ispod refresha edit; eto sad primjetih da je ni meni nema gore kod refresh i home tipke a znam da je nekad bila
![]() |
#10 |
Premium
|
Banalno je, ali evo - desni klik na prazno i onda ima izbornik od ReloadEvery, sumpra ima kak ''vozaju'' ljude... Totalno glupo što su to tako promjenili, OK, hvala ti lega za pomoć!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
No problemo... što bi značilo da i za ovaj drugi dio problema vjerovatno postoji rješenje negdje u opcijama... samo se treba poigrati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|