|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
NT Backup - prevelika bkf datoteka
Pozdrav Problem je sljedeći kao što naslov kaže, kad radim backup sa Nt backup ( prvi puta NORMAL, nakon toga svakodnevni INCREMENTAL ) događa se da je bkf file (backupirani) puno puno veći ( cca 30 gb) u odnosu na izvorni folder ( cca 6 gb ) , . Ono što je bitno da toliko izmjena nije bilo i zapravo izvorni folder ( profil) je i dalje na istoj veličini a bkf ima tendenciju rasta. Normal je napravljen kao "replace" a incremental je "apend" , s tim da se normal vrtio samo jednom i ne više ( niti neće-vratio schedul unazad). dok se incremental naravno vrti svaki dan u određeno vrijeme. Backup se radi sa XP pro na FreeNAS, ( preko mreže - D o m e n e). Pošto imam oko 25 r ač unala navedeni problem je kod 5 korisnika , na ostalim je ok. S tim da su taskovi kao i same opcije backup-a podešene isto. Ima li kakvih ideja što bi moglo uzrokovati nepotrebno uzimanje prostora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
zar se nitko ne koristi backupom, ili samo ja koristim ntbackup, ![]() Da ne bi netko uletio sa googleom, nije mi pomoglo goglanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|