|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
laptop koji?
evo posto nitko ne gleda stari topic otvorih novi ![]() stari oce kupit laptop do 7000kn a ja se bas i ne kuzim u njih jer ih ne pratim. Treba imati bluetooth, floopy(vidio sam da neki nemaju pa...) i ne kuzim dali postoje laptopi sa ugradjenim tv karticama ili ak ima posebno za kupit? graf. za tu i tam neku igricu, neku bolju od najlosije dvd-cdrw (moze i dvd-rw ak stane u cijenu) tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PssssT! I`m the boss!
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() hahahahaha za 7000 nemos u javnu kucu a kamo li takav laptop ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uf... jedino da pikne nekog acera na akcijama (imaš sad u linksu nekaj, pogledaj i mikronis). bt ne buš dobio u toj klasi, al nije greda pošto micronet-ov bt adapter za 150kn radi ko zmaj. dvd-rw i grafa... tu ćeš morat kompromis napravit i odlučit kaj ti je bitnije. nemoj ić ispod 512rama na xp mašini za bilo kakav ugodniji rad. usb floppy je isto tako relativno jeftin, ne znam baš di ima floppy-ja u današnjim lapovima (ziher ima, ali ono...). tuner se ugrađuje u toshibu q10 i asus w seriju koliko ja znam, a one koštaju 2-3 puta tvoj budžet, ali uvijek možeš uzet usb tuner (links). najbolje bi bilo recimo ibm r51 ili 50 (centrino obavezno) sa 512 rama i eventualno dvd pržom. sve u svemu za te pare je nemoguće nabavit kaj hoćeš... makar uvijek možeš kupit gerikoma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PssssT! I`m the boss!
Datum registracije: Apr 2005
|
jel dosta za 6870kn
ACER Travelmate 4050 LCi Centrino™ Intel® Pentium® M 1.4GHz (2 MB L2 cache), 15.0" XGA TFT LCD (1024x768), Intel 852GME chipset , 256MB DDR RAM (max. 2GB DDR), zvučnici, mikrofon, 40GB HDD, 32MB up to 64MB Shared Memory (Intel DVMT), torbica, 56k modem, interni DVD&CDRW, IrDA port, 3x USB 2.0, FireWire, S-video TV-out, 802.11g wireless LAN, jamstveni rok 12 mjeseci, LiION baterija (5.0 h), Microsoft® Windows® XP Home, 2,91 kg
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kaj će ti bluetooth?? Floppy se danas gotovo ne koristi. Bolje je kupiti neki memory stik. Danas su jeftini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako može savjet za Fujitsu-Simens Amilo L1300 (celeron m 370-1,5GHz;15,4'' ; 60 GB HDD; 512MB;DVDRW....), cijena u Metro-u 6.453. Dal ima tko kakvih iskustava u radu na ovom laptopu? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Moj glas ide za: IBM Thinkpad R50e kasnije nadogradiš još 256MB rama. Intel Pentium M 1.5GHz (2MB cache) to ti je ipak malo bolje nego neki celeron. I na kraju to je IBM. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|