|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Tualatin na Compaq Presario 1200 12xl520?
Htio bih stavit tualatina 1300 na doticni compaq. Chipset je Via VT8601 Apollo promedia ple133 a model je 12XL520 470013-506 Ide li to ili ne? Sta bi bilo ako probam ? Sivi ili bijeli dim? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Neda mi se guglati daj malo vise podataka, mogu ti samo reci nesti prema iskustvu. Pretpostavljam da taj VIA chipset radi sa coppermine jezgrom, a ti bi opicio tualatina. Tada ti treba fcpga2 adapter (kod nas je bio najcesci linlin adapter), ali preptostavljam da to vec znas. Ja sam slicnu stvar bio napravio na VIA Apollo Pro 133A chipsetu i radilo je nofrx (prodaosam sve prije cca godinu dana) ali je bilo potrebno editirati AMI bios, enejblati dvije opcije (nesto USWC ili slicno nesjecam se vise) i takav bios upucati u plocu i onda je to radilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
sad si mu nade opale u vodu ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Tualatin na Compaq Presario 1200 12xl520?
Citiraj:
http://shop.store.yahoo.com/impactco...ssemblies.html i to su dijelovi za njega i ne vidim baš da koriti desktop procesore, svi su mobile na listi ...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Je to je notebook zaboravio sam napomenuti ,unutra je desktop celeron 800. Stoji mi na stolu zeljan tulca ali mozda je toliko zeljan da ce zadimiti ako mu ga dadnem.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|