|
![]() |
#1 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
(riješeno) HP LaserJet 6L ne uvlači papir
Pozdrav! Kao sta pise u naslovu, nece uvuce papir. Kad malo jace pritisnem onda krene. Koliko sam citao po netu vjerovatno je do gumica (2 kom), njihovo okretanje bi privremeno trebalo rijesiti problem. E sad mene zanima, di se te gumice nalaze i trebam li rastaviti cijeli printer? Zvao sam adriatix za savjet medjutim dobio sam odgovor 100 kn gumice i 100 kn ruke. ![]() Kasnije jos ako zatreba ubacim slike ako ima netko ko tocno zna sta i kako. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je u pitanju pickup roller. Evo ti link za service manual pa se igraj ako hoćeš. Moj iskreni savjet bi bio da ga baciš jer uložiti 200kn u 10+ godina star printer je besmisleno. Pogotovo što se novi može kupiti za 500-600kn. http://www.newgen.net.ph/docs/LaserJet5L-6L.pdf
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
member
|
Ma nema sanse da ga dam na popravak, totalno neisplativo. Jedino ako sam uspijem. Thx na linku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
member
|
Ne, to je kad maknem toner |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prouči malo bolje brošuru s linka pa ćeš naći pickup roller. To nije ovo što si slikao.
![]() |
#10 |
member
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
member
|
ako moze slika te gumice bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
member
|
Evo update: Rastavio cijeli printer, ipak je to ta gumica na prvoj slici. Izvukao pickup roller vani i skinuo sve s njega da bi dosao do gumice. Za prvu ruku sam ju okrenuo na drugu stranu i sad printer povlaci papir ![]() Nasao sam novu za 13 kn : ) Adriatix, dobra ti marza ![]() Sve su rasprodane, moram pricekati 10-15 dana. Ali to nije sve ![]() ![]() Hvala vam na pomoci, coconut tvoj link me spasio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
member
|
Samo da javim... Stigao novi separation pad (23 kn sa postarinom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|