|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Acer TravelMate 2350 ne boota sa CD-a
Pozdrav. model laptopa je Acer TravelMate 2350. Stavljan je novi HDD na kojeg nikako ne uspjevam stavit WinXp. Naime, U Biosu je postavljen boot from CD/DVD-ROM Drive, ali kad ga restartam sa ispravnim bootabilnim cd-om i restartam lap napiše Cheching Boot CD-ROM. dvd jedinica roštanji duže vrijeme prikazujuči samo tu poruku i proizvodi zvuk. u boot menu mogu izabrati from hard drive, cd-rom, floppy (lap nema floppy drive) ili network.. svaka pomoc dobrodosla p.s. misleci da je cd-rom u banani, snimio sam iso file windowsa i snimio ga na bootDVD. (ne znam što su oni advanced setings - emulation floppy) i to kao prođe ali me baci na menu da izaberem boot device Zadnje izmijenjeno od: masterpain. 10.02.2011. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao izvršiti instalaciju sa usb sticka?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvadi hard, spoji ga na desktop komp, instaliraj XP na njega, ali bez ikakvih drivera. Vrati taj hard u laptop i nastavi sa instalacijom drivera.
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
u jednom hp-u sam morao namjestit "allow boot from cd",iako je boot order dobar bio,nije htio bootat sa cd-a dok to nisam upalio,potrazi tu opciju mozda....ako ne uspijes,kao sto coconut kaze napravi....
![]() |
#7 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
ono kad krene instalacija i kad odaberes hard za instalaciju i kad prebaci podatke sa cd-a na hard i trazi restart prvi puta! e tada! ![]()
![]() |
#9 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
a stari p-ata hard je ha? e jbg....da je s-ata samo plug'n'play
|
|
Oglas
|
|
![]() |