|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Oživljenje skurene Hard Disk-a Seagate Barracuda200Gb PATA
eto stajala mi je dugo vremena jedna Barica na polici jer davno prije dok sam raskopavao komp došlo je do kratkog spoja i bjeli dim izašo ![]() ![]() HDD seagate Barracuda 200Gb PATA: ![]() ![]() zaokruženi detalji označuju skureni tranzistor i diodu koji su zamjenjeni vručim zrakom , jer običnom lemilicom vrlo teško izvedivo. ![]() njegov donator ![]() odlemljni ispravni tranzistor i dioda koji poslje zalemljni na elektroniku od barice vručim zrakom.Na taj način sam oživio još par takvih HDD Seagate Barracuda kojeg sam na taj način oživio sistemom lemljenja vručim zrakom.Ako netko ima skurenu elektroniku ili disk od Seagate ili Maxtor diskova nek mi se javi na pm drage volje ču ih zbriniti kod sebe ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|