|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
XFX ATI Radeon HD 4850 - igre sve više i više usporavaju
Imam XFX ati hd 4850 512 mb ddr3 grafičku. Nedavno sam napravio frišku instalaciju xp-a 32 bit, sve novi driveri, međutim kad sam instalirao igrice (NFS SHIFT, CALL OF DUTY BLACK OPS) počeli su problemi. Tijekom igranja igrica sve mi je namješteno na max i prije na windows 7 je sve normalno radilo, a sada se igrice vrte na 55-60 fps-a na rezoluciji 1920x1080 i cijelo vrijeme se osjeti neka mala usporenost koja odjednom se sve više i više pojavljuje ako duže igram igricu, probao sam smanjivati postavke, različite drivere, pregledao dali je grafička dobro utaknuta i ništa, jednostavno ne razumijem u ćemu je problem... Od komponenti imam matičnu Gigabyte EP45-UD3RL, i procesor E8400 koji radi na 4.0 ghz, te napajanje Corsairovo od 400 w. Temperature grafičke pod windowsima su 40 stupnjeva, a u igricama sa ventilatorom na 70% 56 stupnjeva.Ako iko ima nekakvu ideju u ćemu je problem bio bi zahvalan da to rješim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Igra usporava tj. zatrzava unatoc frame rate-u od 50-60? Meni se to dogadjalo sa Dirtom, pomogli su mi jedino novi Windowsi, reinstalacija igre nije imala efekta, problem je bio prisutan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Da to mi se počelo dešavat u Win 7 64 bit, i onda sam formatirao sve particije i instalirao novi xp 32-bit i opet ista stvar, uključen mi je fraps i pokazuje normalno 60 fps i najmanje ide do 55 i cijelo vrijeme je usporeno dosta iritantno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|