Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.01.2011., 20:20   #1
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
XFX ATI Radeon HD 4850 - igre sve više i više usporavaju

Imam XFX ati hd 4850 512 mb ddr3 grafičku. Nedavno sam napravio frišku instalaciju xp-a 32 bit, sve novi driveri, međutim kad sam instalirao igrice (NFS SHIFT, CALL OF DUTY BLACK OPS) počeli su problemi. Tijekom igranja igrica sve mi je namješteno na max i prije na windows 7 je sve normalno radilo, a sada se igrice vrte na 55-60 fps-a na rezoluciji 1920x1080 i cijelo vrijeme se osjeti neka mala usporenost koja odjednom se sve više i više pojavljuje ako duže igram igricu, probao sam smanjivati postavke, različite drivere, pregledao dali je grafička dobro utaknuta i ništa, jednostavno ne razumijem u ćemu je problem...

Od komponenti imam matičnu Gigabyte EP45-UD3RL, i procesor E8400 koji radi na 4.0 ghz, te napajanje Corsairovo od 400 w.

Temperature grafičke pod windowsima su 40 stupnjeva, a u igricama sa ventilatorom na 70% 56 stupnjeva.Ako iko ima nekakvu ideju u ćemu je problem bio bi zahvalan da to rješim.
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2011., 20:23   #2
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Igra usporava tj. zatrzava unatoc frame rate-u od 50-60?

Meni se to dogadjalo sa Dirtom, pomogli su mi jedino novi Windowsi, reinstalacija igre nije imala efekta, problem je bio prisutan.
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2011., 20:26   #3
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Da to mi se počelo dešavat u Win 7 64 bit, i onda sam formatirao sve particije i instalirao novi xp 32-bit i opet ista stvar, uključen mi je fraps i pokazuje normalno 60 fps i najmanje ide do 55 i cijelo vrijeme je usporeno dosta iritantno.
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno