|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
LG 37LD420 problem postavki
dakle sve je normalno radilo najednom se samo slikad uvecala reko mozda je do kompa..naravno u kompu nije bila stvar nego u TV-u. izgubio sam u opcijama velicine (format slike) ostalo mi je samo 16:9 i 4:3. a imao sam ostale opcije (automcki, orginal, uvecano, zoom, kino uvecano, itd) sliko sam pa evo slika: http://img18.imageshack.us/i/img0601kq.jpg/ obiljezeno je sto sam imao sad nemam..a trebaju mi te opcije da mogu komp imat spojen dali tko zna sto bi moglo biti ili kako to rijesiti..probao sam iskopcati iz struje..i nista..probo sam vracanje tvornicki postavki i to prvi put je upalilo drugi puta nista ni treci puta nista... dali da ga nosim pod garanciju posto je tv star cca 3mj i doso je sa seriskim jednim mrtvim pixelom..dali bi dobio novi ili moro cekat servis ?? svaka sugestija ili bilo sta dobro dosla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Čini mi se da si prilično siguran da nije do kompa. Kako si ga spojio, koja je grafička u pitanju, koji driveri? Isto s osobne strane, kad sam stavio novi driver za grafičku, ni na koji način nisam uspio dobiti 1920x1080 nego samo 1366x768 (nazovimo to "povećanjem" slike). Vraćanjem starih drivera opet sam imao sve. Za mrtvi piksel vjerojatno ne možeš ostvariti garanciju (osim ako si dobio zero pixel jamstvo), a ovo s prikazom slike s kompa ipak moraš dokazati da nije normalno. Svaki serviser kojem to dođe u ruju će spojiti telku s kompom, vidjeti da se slika prikazuje i reći: "Ok, ispravan je." Ne moraš dobiti novi, osim u slučaju da se tvoj uređaj ne može nikako popraviti ili na servisu ostane određen broj dana (piše ti u garanciji točno koliko), a ne bude u tom roku popravljen. U svakom slučaju, moraš čekati servis, ako se na njega odlučiš. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
tako je i kod mene, postavi na 16:9 na tv i na driverima nativnu rezu za tv out. meni tako sve štima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
spojio sam ga preko HDMI-a..a grafika je GTX 260 amp2 a sto se drivera tice probo sam i sa novima i sa starima jednako se ponasa..da i kad upalim tv tamo mi isto iskljuci opcije te ostale ostane samo 19:9 i 4:3..a sto se pixela tice bio je takav mrtav kad sam kupio tv..sad mi samo zao sto nisam u trgovini ga upalio da vidim jel sve uredu..jer u garancij pise da kad ih bude 5 komada da mi daju novi TV..evo sada sam opet isao na tvornicke postavke i uspio sam vratiti ostale opcije..i nadam se da ih nece opet izgubiti..jer to mi se desilo 2 puta u 2 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Vjerojatno si mjenjao "Oznake ulaza" u postavkama TV-a... To je ono kad npr HDMI1 označiš kao PC, AV1 kao SAT i slično... :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|