|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
kako ukloniti šum sa muzike
vecinom slusam muziku skinutu s youtube koju sam kasnije konvertiro u mp3 format (nakon sto konvertiram stvar u mp3 format kvaliteta zvuka je potpuno ista ko na youtubeu, koristim clipconverter.cc,to mi sve napravim na toj webstranici bez da skinem ikakav software) imam neke instrumentalne stvari gdje se šum pojavljuje na snimci pa je automatski i losija kvaliteta zvuka.sada me zanima postoji li neki program koji mi moze u potpunosti ukloniti šum taj sa snimke ako postoji mogu li ga negdje na nekoj stranici skinuti koja je potpuno sigurna,znaci da se ne moram bojati da cu dobiti virus ikakav još jedanput napominjem da bi htio program koji moze U POTPUNOSTI izbrisati šum sa snimke, ne neki koji ce mi malo izbrisati,da mi se nakon toga i dalje cuje sum,posto je to instrumentalna muzika a za sve te stvari nisam naso na youtubeu snimku bez suma a imam i svoju neku muziku koja sadrzi šum (najbolje bi bilo da mi neko preporuci neki program koji je koristio pa da mi moze objasni kako sta funkcionira i da ga mogu pitati da mi objasni nesto ili slicno) molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Ne, ne postoji toliko jak, pametan program (algoritam) koji će ti iz teškog govna napraviti nekaj kaj valja. Prvo pravilo videa i audio. Smeće in -> smeće out. "Kupi" lijepo neki DVD-audio, bluray audio ili CD tog izvođača i prebaci u FLAC ili mp3 jačeg bitrateea. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nemoj zamjeriti,ali način na koji ti "pribavljaš" mp3 staffs je zbilja dugotrajan,mukotrpan i ima loš rezultat. Zar nije jednostavnije pomoću p2p programa nabavit muziku? probaj i bit će ti lakše ![]() Što se tiče ukljanjanja šuma iz audio izvora,mogu spomenuti da svima nam poznati Audacity ima mogućnost otklanjanja šuma. Ali to ne znači da 100% uspijeva u tome tako da ne treba ciljati na to jer je nemoguće. Isprobavao sam tu mogućnost jer imam neke audio kasete,snimljene prije 10tak godina ![]() ![]() @tonymontana2 U tvom slučaju nebih preporučio takvo nešto, jer tu ima više problema - npr moraš najprije sve prebaciti u .wav (mada je to najlakša stvar u svemu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovo je uzaludna potraga. Dodao bih još nešto na već rečeno, uklanjanjem šuma, i sam zvuk instrumenata često zna pretrpjeti određenu štetu, pa se može dogoditi efekt sličan žuborenju vode (ili pomalo metaličan zvuk). U svakom slučaju ružno. Najbolje da, kao što su ti već rekli, pronađeš neki drugi izvor osim "Jubiotoa", on je prije svega zamišljen kao lako dostupan izvor audio/video zabave, a to znači da se mislilo i na brzinu učitavanja. Manji bitrate=manja kvaliteta. Za veću kvalitetu, gledaj drugdje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|