|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Chief dragon, koji prijedlog prije nego se upustim u pilanje :D
Zaglavio sam s ovim kučištem ![]() ![]() ovakvog sam ga dobio sa malim moddovima :P , kako je zima i dosadno jako pala odluka da se malo zezam oko kejsa ![]() ![]() sad šta se tiče prve faze pilanja do sada mi je ovo palo na pamet ![]() ovaj veliki kvadrat je za jednostavniju montažu aftermarket coolera, manji je za kabele od napajanja, ovi uski su za sata kabele, front usb i slične gluposti Kavez za hard ću zarotirati za 90 stupnjeva tako da su okrenuti prema ovom cooleru za hardove, još sam mislio odpilati mrežicu sa tog i prednjeg 12cm venta radi boljeg protoka/manje buke... Ima li smisla na gornju stranicu bušiti rupe za vent. Ako bude novaca umjesto prednje maske bi išao pleksi i možda na bočnu stranicu s tim da bih ga odnio izrezati u bivšu firmu na laser pa mogu odmah na pleksiu napravit rupice za neki gigantski cooler (samo za situacije kad se vadi mast konfi) ![]() Ako ima koji prijedlog oko pilanja/dodavanja rupa/coolera samo pucajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Ofarbaj to sve u mat crno,bolje prednju masku uradi da bude mreža zbog protoka zraka, uradiš neki okvir ili nađeš masku koja ima velik otvor napred onako nešto kao na onom mom enlight i staviš mrežu a ispod nje ventove, ja sam na prednjoj strani kućišta isto iskružio lim radi boljeg protoka zraka i manje buke,sretno u projektu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Malo pretraži po forumu, naći ćeš sve odgovore. Stranicu možeš ubodnom i ispast će dobro ako imaš malo iskustva, u protivnom nabavi malo lima pa vježbaj ![]() Pleksi ako je tanak 2-3mm puca pod ubodnom pa možeš probat brusilicom ( sa odgovarajućom šajbom vidia ili nešto takvog ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
imam dovoljno iskustva, barem u drvo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|