|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
![]() Evo pojavio se ''PROTECT'' mod na pojačalu Sony-STR-DG700. Pojačalo imam nekih 5 g. i nikad mi nije pokazivao PROTECT. Jučer sam ga ištekao iz svih kablova i ostavio bez napajanja nekih 2h. Nakon toga je sve bilo u redu. Međutim danas se pojavljuje opet isti problem. Ne da mi se opet sve žice vadit i metat nazad bez učinka.... Napominjem da nije problem sa spojenim žicama i naponom struje. Eto baš na badnjak..... Ako netko ima soluciju neka slobodno napiše.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
daj malo više info... jel nakon dužeg slušanja? glasno/tiho? odmah čim se upali? žice si provjerio sa unimerom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ugasio se/ izbacio protect preko noći tako da sam ga ujutro našao ugašenog. Uvijek ga ostavim na AUX i smanjim volume do kraja. Nikakvih opterećenja ili exibicija nije bilo. Iz čista mira.. Kad ga probam upaliti izbaci PROTECT i ugasi se nakon nekih 10 sec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako hoćeš biti 100% siguran provjeri žice još jednom sa instrumentom (pusti što to stoji tako 5 godina), a ako ti se zabija u protect čim ga upališ bez spojenih zvučničkih i interkonekata bojim se da je pravac servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Moguće je da se diraju žice negdje pa ga zato baca u protect
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Nije mislio da nisi dobro spojio, nego da nisu negdje na kabelu možda zacvikale pa stvaraju kontakt. Mada sumnjam u to ako ništa nije dirano. Poslušaj sisu, al mislim da ti ne gine servis.
![]() |
#9 |
Registered User
|
I ja sumnjam na pregrijavanje jer radi nekih cca 4 h i onda ode u PROTECT. Nakon toga se neće upaliti nekih 12 h. Mislim da je nešto dobilo po piksi, neki tranzistor... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|