Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.05.2005., 23:01   #1
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
GeForce2 MX/400 video bios

Dajte ljudi pomagajte!
Imam taj antikvitet od kartice i još neko vrime je ne mogu prominit, pa me zanima koliko je taj video bios važan kako se minja ako ima neku veću funkciju i na kraju di ga mogu nabavit?
6Finger je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2005., 23:30   #2
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ne trebaš mjenjati bios na njoj,to se mjenja na skupljim grafama,na primjer 9500>9700 da otključaš dodatne pajpe ili na 5900 da je modaš u 5950 ultru,olabaviš frekve i tak.Samo skini neki program i clockaj je normalno,bez ikakvog drugog biosa i to je to.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.05.2005., 09:09   #3
tjeren
Premium

tjeren's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
možda da probaš sa RivaTuner-om imaš ga za skinuti baš tu...ko bi rekao...mislim pod downloads...pa da si graficku pretvoriš u quadro što bi trebalo malo poboljšati performanse ali...uvijek to ali...ne pali to baš kod svih, zašto ...nemam pojma...probaj i vidi
tjeren je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2005., 13:47   #4
6Finger
Premium
Moj komp

MA PROBA SAM JE VEC CLOCIRAT ALI NEMA NEKE VELIKE POMOĆI JER NAPRIMJER MARK2001 MI PRESKAČE DOSTA TESTOVA KAŽE: NO HARDVER SUPOTR. VJEROVATNO ZBOG DRICECTX-A ILI ŠTA JA ZNAN ČEGA. PA SAN MISLIA DA POSTOJI NEKA ŠEMA DA DOBIJE NEKE DODATNE GLUPOSTI JER JE ONA U MENE VEĆ 5 GOD. PA JE I BIOS NA NJOJ TOLIKO STAR.
Staro 05.05.2005., 14:01   #5
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Isključi CAPS LOCK jer ti to predstavlja deranje.Ta grafa nema hardverske pixelshadere zato preskače neke testove a i pola novijih igri ti ne radi,ne?Imam prijatelja koji ima tu grafu i pola novih igi ne može igrati zbog toga.Moj savjet ti je,ako ti komp služi za igranje da si kupiš neku polovnu grafu za 400-500kn a ovu pošalješ u zasluženu mirovinu
Staro 05.05.2005., 21:26   #6
alien_2
Premium
Moj komp

alien_2's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Samo skini neki program i clockaj je normalno,bez ikakvog drugog biosa i to je to
Ma kod ove grafe clockanje ne pomaže bez novog hladnjaka, a i neće ti napredak biti nešto, 200-300 markova max, spalio ja tu grafu pa znam...

Pošteni trgovci :1, 2
alien_2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2005., 22:26   #7
6Finger
Premium
Moj komp

Ok hvala lipa ljudi, skužajte na deranju nisan zna, proba san je pritvorit u quadro s nekim malin programom koji san skinia sa ovog downloada ali neznan kako to napravit malo je komplicirano triba snimit neki patch u drivere nisan to skužija pa ako neko zna molim pomoć.
Usput program je: SoftQuadro.
Staro 05.05.2005., 23:16   #8
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Elensar
Ok hvala lipa ljudi, skužajte na deranju nisan zna, proba san je pritvorit u quadro s nekim malin programom koji san skinia sa ovog downloada ali neznan kako to napravit malo je komplicirano triba snimit neki patch u drivere nisan to skužija pa ako neko zna molim pomoć.
Usput program je: SoftQuadro.
Nemoj je pretvarati u Quadro,to ti nije za igre,bit če još slabija u igrama,to je za obradu videa ili rad s CAD-om i sl.,tako nešto.
Staro 06.05.2005., 09:18   #9
tjeren
Premium

tjeren's Avatar

nisam radio sa tim programom brijem da ti je lakše sa onim rivatuner i netreba stavljati nikakve dodatke na drivere a mogu reci da je meni tj. frendu radilo bolje kad je bila quadro...to je bilo u mom slučaju
Staro 09.05.2005., 19:53   #10
6Finger
Premium
Moj komp

Stvarno mi nije suđena nova grafulja nedavno mi prigoria: proc, matična, napajanje, pa je tribalo kupit i ddram i kad sam sve kupia i kad je grafulja došla na red upokojia se hard tako da i njega sad triban nabavit stoga su svi prjedlozi za grafulju još uvjek dobrodošli.
Nisan uspia sa RivaTuner-om pritvorit u quadro model nisan nigdi naša, može li ko malo objasnit kako se to radi?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2005., 09:49   #11
tjeren
Premium

tjeren's Avatar

eh sad probat cu na pamet jer nemam vise staru konfu ali...na main ekranu imas nesto kao ciljani adapter tj. odabir ce biti tvoja vga. Ispod toga imas customize i jedan mali gumbic koji ti otvori dodatni odabir na kojem odabires prvi i tu malo prosnjofaj, lagano je.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno