|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
GeForce2 MX/400 video bios
Dajte ljudi pomagajte! Imam taj antikvitet od kartice i još neko vrime je ne mogu prominit, pa me zanima koliko je taj video bios važan kako se minja ako ima neku veću funkciju i na kraju di ga mogu nabavit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne trebaš mjenjati bios na njoj,to se mjenja na skupljim grafama,na primjer 9500>9700 da otključaš dodatne pajpe ili na 5900 da je modaš u 5950 ultru,olabaviš frekve i tak.Samo skini neki program i clockaj je normalno,bez ikakvog drugog biosa i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
možda da probaš sa RivaTuner-om imaš ga za skinuti baš tu...ko bi rekao...mislim pod downloads...pa da si graficku pretvoriš u quadro što bi trebalo malo poboljšati performanse ali...uvijek to ali...ne pali to baš kod svih, zašto ...nemam pojma...probaj i vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
MA PROBA SAM JE VEC CLOCIRAT ALI NEMA NEKE VELIKE POMOĆI JER NAPRIMJER MARK2001 MI PRESKAČE DOSTA TESTOVA KAŽE: NO HARDVER SUPOTR. VJEROVATNO ZBOG DRICECTX-A ILI ŠTA JA ZNAN ČEGA. PA SAN MISLIA DA POSTOJI NEKA ŠEMA DA DOBIJE NEKE DODATNE GLUPOSTI JER JE ONA U MENE VEĆ 5 GOD. PA JE I BIOS NA NJOJ TOLIKO STAR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Isključi CAPS LOCK jer ti to predstavlja deranje.Ta grafa nema hardverske pixelshadere zato preskače neke testove a i pola novijih igri ti ne radi,ne?Imam prijatelja koji ima tu grafu i pola novih igi ne može igrati zbog toga.Moj savjet ti je,ako ti komp služi za igranje da si kupiš neku polovnu grafu za 400-500kn a ovu pošalješ u zasluženu mirovinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ok hvala lipa ljudi, skužajte na deranju nisan zna, proba san je pritvorit u quadro s nekim malin programom koji san skinia sa ovog downloada ali neznan kako to napravit malo je komplicirano triba snimit neki patch u drivere nisan to skužija pa ako neko zna molim pomoć. Usput program je: SoftQuadro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nisam radio sa tim programom brijem da ti je lakše sa onim rivatuner i netreba stavljati nikakve dodatke na drivere a mogu reci da je meni tj. frendu radilo bolje kad je bila quadro...to je bilo u mom slučaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Stvarno mi nije suđena nova grafulja nedavno mi prigoria: proc, matična, napajanje, pa je tribalo kupit i ddram i kad sam sve kupia i kad je grafulja došla na red upokojia se hard tako da i njega sad triban nabavit stoga su svi prjedlozi za grafulju još uvjek dobrodošli. Nisan uspia sa RivaTuner-om pritvorit u quadro model nisan nigdi naša, može li ko malo objasnit kako se to radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
eh sad probat cu na pamet jer nemam vise staru konfu ali...na main ekranu imas nesto kao ciljani adapter tj. odabir ce biti tvoja vga. Ispod toga imas customize i jedan mali gumbic koji ti otvori dodatni odabir na kojem odabires prvi i tu malo prosnjofaj, lagano je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|