|
![]() |
#1 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Breach
Developer: Atomic Games Žanr: FPS Release Date: Xbox 360: January 2011 PC: January 2011 Web stranica: Link Cijena: 15$ Minimum System Requirements i Recommended System Requirements: Nisam uspio naci xD Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: veve. 01.12.2010. u 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
holy shit najrealnije unistenje okolisa dosad. ono kad rokne potporanj od kuce i cijela se zrusi je bolesno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Taj destruction x.0 je valjda najgluplja stvar ikad, samo stvara bolje mjesto za ukempat se i pravit se glup. Makar za 15$, igra izgleda impresivno, i sigurno ću ju zaigrati.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
to i je fora nikad neznas di te ceka neko jer se mozes uvuc svugdje ![]() pokazano je kak je zajebo snajperista u videu i realno je do jaja. one stijene nebum ni spominjo za 90-ak kuna igra je MUST HAVE
![]() |
#7 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
To će sigurno stavit u novi CoD serijal. ![]() Samo da ne bude puno bug-ova, npr. lik kampa u kući, raznesu mu kuću, a on fino ostane ležat u zraku. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma ništa posebno... Bolji je uništavalački engine iz Red Faction Guerrille. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
woot!!!
|
Breach goes gold and gets a date Breach will officially launch on January 26th, 2011 worldwide on both platforms |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Znači za 12 dana čemo ju zaigrati. Ako će ostati 15$, sigurno kupujem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.01.2011. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
woot!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
A OK; pregrist ću tih 5$, makar sam vrlo skeptičan oko igrivosti igre od 20$. Živi bili pa vid'li Citiraj:
Valjda će biti balansirano pa ćemo imati mogučnosti countera tome.
![]() |
![]() |
#17 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
System Requirements OS: Windows 7, Windows XP or Windows Vista Processor: Core2 Duo 1.88Ghz or faster Memory: 2 GB RAM Graphics: Nvidia 8600 or better, GT240 or better or ATI HD 2600 or higher DirectX®: 9.0c Hard Drive: 1.6 GB Sound: Any DirectX compatible card Controller: Supports Keyboard/Mouse or Xbox 360 Controller.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Cover system je totalni fail, imao ga je rainbow six vegas pa nije najslavnije prošao, totalno bezveze i samim time daje mogučnost svima da iskampiraju svakoga not good. Što se tiče destrukcije izgleda odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guest
|
Citiraj:
ostaje za vidjet, ali sigurno ne moze bit gore od cod-a ili bc2 di cover ne postoji... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
|
http://store.steampowered.com/app/72300/?snr=1_4_4__13 Otključat će se na Steamu za ~3 sata Cijena ne piše. Inače, klase su sljedeće: Rifleman: USP.45,M4A1,HK 416,ACR Gunner: USP.45,M60,M240,IAR Support: USP.45,M1014(Combat Shotgun),MP5,Siaga 12 Sniper: USP.45,M40A3,TPG,M107 Recon: USP.45,Tactical AK-103,Seal Recon,MK 14
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Što je ovo već na 20% popusta. 12 eura na steamu Jel probao tko, jeli čemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
naletio sam na par mjesta na vrlo negativne komentare. izgledalo mi je zanimljivo, al ne pada mi na pamet uzimati ako ne mogu isprobati; spominju ljudi neki trial/demo, međutim na Steamu ne vidim ništa slično.
![]() |
#26 |
|
Od 10 navečer je otključana ali je Steam nešto zezao pa nisam mogao kupiti. Evo sad sam konačno uspio dovršiti transakciju i skidam igru. Velika je gigabajt i pol ( ![]() Šteta što ujutro radim pa ću sada odigrati možda jednu ili 2 runde
![]() |
#27 |
woot!!!
|
Facebook Breach stranica - ima na njoj nekoliko postanih reviewa igre, jedni su pozitivni drugi pak negativni, isto tako kao i komentari od ljudi koji su kupili i isprobali igru. @hammer_of_thor Kad isprobas nabaci neki kratki review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Evo ovo da ima demo za probati bi se lakse odlucio, ovako je necu uzeti iz principa jer nema demo da je neznam kakva. 1 minutni gameplay http://www.youtube.com/watch?v=vATqy...ayer_embedded#! Jel mi se cini ili je cijela igra ova 1 mapa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
Užaš, horor, šok i nevjerica ![]() Grafika je kao u CS-u, za teksture ima samo low i high, nema AA, V-Sync postoji ali je žali Bože Mape su pustoš, drveća izgledaju kao u Minecraftu ![]() Gameplay je onako, srednja žalost. Fali fluidnosti Sad oružja... hmmm M4: Rafal radi ok, kad nema neprijatelja oko mene, ono full auto bez problema, dođem na 20 metara od nekog, naciljam, stisnem rafal kad ono ispuca 2-3-4 metka, kako kad mu se da. Kao da postoji neki lagg na pucanju (nije burst, jednostavno rafal prekine nakon 3-4 metka i onda moram stalno stiskat) Snajper: Kao da krompire pucam ![]() BUllet drop nisam primjetio, ali nanišanim lika, opali, a on ima vremena popit kavu dok metak dođe do njega ![]() Neznam, ovo treba dobro patchirat jer je ovako katastrofa Sensitivity je smiješno velik. Stavim na minimum opet bježi svuda po ekranu, smanjim i DPI onda ima neko slabo ubrzanje. Nikako na zelenu granu. Ljudi se po serveru smiju koliko je nekad loše. Pogotovo se žale na ponašanje oružja.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 27.01.2011. u 02:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bla bla...
Datum registracije: Sep 2006
|
a bas sam se nadal necem dobrom a jeftinom,traileri su mi bili super.....makar za 12e mozda mu dam sansu...dobro bi bilo da se sve igrice krecu oko te cjene, mislim da bi bilo puno manje piratstva....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|