Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.11.2010., 12:47   #1
neverall
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
infinity dvb-t problem sa bojama

necakinja je igrala igrice na tv i promjenila je postavke tako da sad nema boje na soniju ,probali smo stiskati a/v kanal ali nema boje..crno bijela slika sa schumom,problem se već dogodio jednom i znam da je fakat banalan(netko je slucajno popravio isti problem prije nekog vremena tako da je stisnuo tipku ili dvije)ali isto mi je kad ja neznam sto treba stisnuti, neznam koju tipku,,sto reci seki da stisne na daljinskom da joj se vrati boja,da ne maltretira....hvala!
neverall je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2010., 13:01   #2
simba
Premium
Moj komp

simba's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Možda scart nije dobro uštekan?

Nisam baš skužio jel nema boje samo kad gledate preko dvb-t recivera ili nema uopće? Ako nema uopće onda samo treba poštelat boje u setupa tv-a.
simba je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.11.2010., 13:14   #3
neverall
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
ty simba,ma nisam ja n00b,nego je ona,neznam napamet koji sony posjeduje i sve je učačkano kako treba sve ,nego valjda nije podešen izlaz na pravi a/v..kažem hebemu murfijev zahon,što se dogodilo jednom dogodit će se opet,pa ću ja tako i upisati još 1 fak,budem je pitao koji tv ima i koji daljinski pa ću ili sam vidjeti ili pitati nekog na forumu..njen suprug je sam popraavio problem,vjerojatno mu se dogodilo da je stisnuo slučakno (ne seku lol) pravu tipku na daljincu i sve je bilo rješeno..a ja sam na otoku a ona u gradu i neznam ovako napamet niti j(e)a
neverall je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2010., 14:13   #4
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
TV System NTSC > PAL, Type Video Connection Composite <> RGB ovisno šta tv / kabel podržava
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno