|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
Jedan zvuk na tv drugi na zvučnike od kompa ili headset
dakle ovako imam plasmu spojenu preko hdmi-a na komp a lcd monitor prek vga zvučnike imam spojene na integriranu zvučnu sada kada žena gleda film na plasmi s kompa preko extended postavka imam zvuk kak si odaberem na kompu ili tv-u, dali mogu staviti npr još jednu zvučnu kako bi mogo s ove integrirane poslati zvuk na tv npr zvuk od filma a ja dok igram igru ili nekaj druguo na kompu da si pošaljem s druge zvučne zvuk na headset???????? isto tako dali mogu još jedan monitor spojiti prek dvi izlaza pa imati još jedan ekran extended s druge strane na taj drugi monitor uglavnom da lsika bude na 3 strane i to sve s jednom grafičkom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
bez problema. Možeš imat teoretski 7 PCI zvučnih i unutar pojedine aplikacije odredit koja je output zvuka u issto vrijeme. Kod današnjih strojeva, to je relativno malo opterećenje za današnje procesore, osim ako imaš, baš 7 profi zvučnih koji rade obradu zvuka u realnom vremenu u isto vrijeme. Ima jedna caka. Jedna od njih mora biti default. Problem nastaje kada aplikacija/igra nema izbor zvučne ,onda koristi deafult. Al pretpostavljam da tvoja supruga gleda filmove preko bs playera ili nečeg sličnog , svi ti programi imaju izbornik za zvučnu za output zvuka. E onda napraviš to da svoju zvučnu koju ti koristiš staviš default , i igraš se , a u izborniku playera odabereš zvučnu preko koje supruga dobiva zvuk za film i to je to ![]() eh da ovo za monitor , može! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 04.12.2010. u 11:43. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da čak (sve) radeon kartice imaju i zvučnu u sebi tak da nemoraš kupovat novu neg samo instaliraš drivere za hdmi zvučnu(pojavit će se u device manageru) i onda u playeru staviš da šalje zvuk na hdmi dok će tebi u ostalim programima (igrama etc) zvuk bit normalno na integriranoj... Tak je meni složeno na hd2600xt grafičkoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Istina, ja za ženu odaberem ati-hdmi-audio u bsplayeru, a sebi za igranje moram koristiti defaultnu (nemam izbor za igru), dok mi winamp radi na drugoj (sblive). Tako da, kad gledaš film imaš na tv-u, kad igraš ili laprdaš (ts, xfire, skype...) zvuk je na sluškama, a za mjuzu su zaduženi zvučnici. Za slanje slike na dva monitora i tv, moraš imati ili ati 5/6xxx karticu, ili bilo koju drugu uz još jednu pomoćnu. Ako imaš cf/sli ploču, to može bit bilo koja grafa (pcie), a ako imaš samo jedan pciex16, onda moraš ubost neku pci grafu (ako nemaš ati 5/6xxx seriju naravno). Ne znam koju grafu imaš jer mi ne radi tipka "moj komp" na mobitelu. Pogledat ću kad dođem doma, pa ću editirat post. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|