|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Slušalice za gledanje filmova
Bok ljudi. oprostite ako već postoji negdje ista ili slična tema... Ovak, trebaju mi slušalice od 200, najviše 250 kuna. Mislim ih najviše koristit za gledanje filmova, a naravno zvuk je bitan dio filma, pa... 1. moraju biti dosta glasne 2. moraju imati mogućnost smanjenja i povećanja glasnoće (onaj kotačić) 3. moraju biti udobne 4. ne želim nikakvo krčenje i šumove 5. i po mogućnosti da ne krepaju nakon 2 mjeseca! hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Moja preporuka ti je PLANTRONICS GameCom 367 Udobne, kvalitetne, čisti zvuk i vrijede svake kune. Imaš u linksu - link: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.506.175 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja još nisam našao slušalice na kojima bi mi bilo ugodno u komadu pogledati sat i pol filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Za 250 kuna nemres bas i ovce i novce (i glasne i kvalitetne i udobne itd...). Imao sam nekoliko slusalica za ~150 kn, to se raspadne nakon 6-12 mjeseci koristenja, kako koje. I neke su bile neudobne, neke jednostavno imale los zvuk. Sad vec 4 godine imam Sennheiser HD215 koje sam platio oko 600njak kuna tada, i dalje su ko nove, zvuk je vrhunski (spajam ih u Marantz reciever), nisu se rasklimale, spuzvice su vrhunske i udobne i bez problema izdrzim po 3-4 sata gledajuci filmove ili slusajuci glazbu dok radim... Jedina mana im je sto ljeti bas nisu super zbog zatvorenog profila pa se znojis oko usiju previse. To ipak ne mozes izbjec. Moj savjet, strpi se dok ne skupis pare za postene slusalice, isplati se u svim segmentima (zvuk, trajnost, udobnost) iako ces spiskat 2-3x love vise. ![]()
9900K-32GB-5TB-3060TI Zadnje izmijenjeno od: zwer. 24.11.2010. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ok hvala dečki, našao sam što mi treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
e ekipa da ne otvaram novu temu,treba mi nešto te klase 100-200-300kn za burazov komp. netreba neki uber zvuk,ali treba potenciometar imat,da nisu baš tihe jer će ići direktno na staru creativ live 24-bit zvučnu neki best buy? tko je pratio u zadnje vrijeme,malo sam out sa điđama |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Sennheiser HD201 Udobne (čitaj ne znaš da su ti na glavi), jeftino i kvalitetno. Još samo da su bolje rješili kablove...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|