|
![]() |
#1 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
LC 600W ili Xilence 580W
Ovako ljudi trebao bi mao Vaseg vremena i pomoci.Treba bi si uzeti drugo napajanje koje bi pokretalo konfiguraciju pod "moj komp"i jos neki 3-4 dodatna venta,imam dvije ponude; 1. http://www.lc-power.de/index.php?id=181&L=1 2. http://www.xilence.net/index.php?id=...x_vgzdbxml_pi1[showUid]=241747 Sada koje bi bilo isplatljivije(i bolje) pošto su cijenom tu negdje.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
O bože...daj zahebi to i kupuj nešto od ovoga ako ti je komp mio: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.712.064 http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.757.019 Hebeš 10000000W ak je škart. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ukoliko misliš uzimati LC Power onda uzmi: 1. LC Power 560W |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
iVar
|
Citiraj:
koja je sad razlika izmedju tog 560w i ovog od 600w? Ovaj viče uzmi chif od 430w,drugi vice nemoj,izvinite momci al ja sam od svega toga opet na početku,kolko mi se cini. ![]() Ok,ti si zadovoljan sa svojim,ali pogledaj ti svoju konfiguraciju i moju(+6ventova koji imam ugradjeni).Mislim kada bi to tvoje napajanje spojio na svoj komp da se nebi ni upalio,pa bi morao (kao i sada) pola stvari ištekat i i rame sa 1200 spustat na 1066.
Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 19.11.2010. u 15:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Chieftec 450 ili LC Power 460/560, sva tri tjeraju tvoju konfu bez problema (koja usput trosi manje od 250W u 3D). LC Power 600 nije proizveden od strane istog proizvođača kao i 460/560W modeli pa nije ni iste kvalitete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
iVar
|
Aha,ok. Mislim da mi komp ipak trosi vise struje posto je ovo sadašnje smeće 250 stvarni W,i tera mi 4bg 1066mhz,2 hdd,1 vent,a sve ostalo sta porobam dodatno spioji piši propalo.
![]() |
#9 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Evo naprimjer jedna blago kloknuta konfa koja guta nešto više od tvoje. Svi misle ... ali zato postoje i oni koji znaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
iVar
|
Ma znam da je to krš od napajanja(ak se to uopce moze nazvat tak)ali mi privremeno sluzi dok si neuzmem nesto bolje.imo sam corsair od 750w njeg sam uspio spalit svojom glupošću,ali sam s njim bio prezadovoljan.A sad vidim po tvojim rjecima da mi cak netreba ni toliko jako.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Señor Audiophile
|
Više puta dnevno ovo se ponavlja po forumu, ali na kraju svakog pojedinačno treba razuvjeriti ![]() BTW ovdje su brojke za ostale kartice na kloknutoj i7 konfi, a samo ih treba pomnoziti sa 0,85 (efikasnost napajanja) kako bi dobio snagu koju napajanje isporučuje konfi (pošto su navedene brojke potrošnja iz zida). Uglavnom se za single VGA konfe uzimaju <500W napajanja, jer većinu vremena te konfe rade na polovici od te brojke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
iVar
|
Ma dok god ima neko da nas "prosvjetli" svojim znanjem dobro je(sta mozes,da nismo ljeni nebi bili ljudi! ![]() Najbolje cu se jos malo stisnut sto se tice para pa skupit za nesto kvalitetnije od neki 550-600W,da nekupujem sad opet neki žnj kvalitetu. Hvala na pomoći dh41400! Može lock da vise nenabijamo post-ove bezveze! ak ima jo tko savjet nek se obrati preko pm-a!
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ja sam poslije corsaira hx 650 bio "prisiljen" nabavit lc power 460 za cac 300kn Vrtio sam na njemu jucer ovu sadasnju konfu 30 minuta na prime 95 i furmarku.. Nit se oznojio nije proc je naravno ocan. Takoder prije toga sam vrtio gtx 280 te gtx 260 216 sp Vrtio sam 3870x2 Sve sam isto radio ista prica.. Cak je jedan nas casopis mislim da je vidi, vrtio na tom istom napajanju hd4870x2 ali kazu da ipak za 24/7 nebi preporucali iako su oni sve testove i ostalo uredno odradili.. Tako da vjerovali ili ne ukoliko ne ides do krajnih extrema da ti je jedan lc power 460w sasvim dovoljan.. Naravno da je sasonic ili corsair iste snage jaci ali lc power nije isti kao i nekada.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |