|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
LSP-Fix i dll za pobrisat? te ZA SS
Pozdrav svima. Tek sam počeo koristiti programe za sigurnost računala pa bih vas molio da mi objasnite par stvari. Inače sam na Win XP sp2. Unaprijed hvala na odgovorima. 1. LSP-Fix mi nakon skeniranja u remove sekciju stavlja imslsp.dll. Ne znam da li to pobrišem ili ne. 2. Možete li mi reći gdje bih mogao naći listu ispravnih dll-ova tako da ubuduće ne bi pobrisao dobre dll-ove sa LSP-Fixom. 3. Koristim Zone Alarm Security Suite Trial i provjerio sam računalo od virusa i svu zaštitu stavio na visoko. Također sam provjerio sa Trojan Removerom i Ad-Awareom SE 1.05 i Spy-Botom. Ne idem na nikakve sumnjive stranice, ali mi je ZA u par dana zabilježio po meni prevelik broj visoko rangiranih napada iz raznih zemalja: SAD-a, Njemačke, Kine, Japana, Koreje pa čak i iz Hrvatske i to sve dok sam bio na Hrvatskom internet prostoru. Na ZA security report gdje dobim detalje o tim napadima govori nešto o scanu portova i dijeljenim direktorijima. Možete li mi reći što ili kako da konfiguriram te portove i da ne dijelim nikakve direktorije s nekim sa interneta. Ili se možda ne bih trebao zabrinjavati toliko? 4. Kod kupovine preko interneta gdje se od vas traži da upišete broj kartice s koje će vam naplatiti za kupljeni proizvod da li može doći do krađe broja kartice iako prodavač tvrdi da je sve 100% sigurno sa certifikatom -thawte secure site. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Mogu ti odgovoriti samo pod 4. Sve su važne svjetske kartice prešle na chip verzije kartica za online plaćanje. Unatoč tvrdnjama i certifikatu tog sitea krađa broja tvoje kartice je tehnički moguća a i sve ostalo što slijedi za time.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|