|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
zamjena tinte na ip4200
Pozz ekipo! ovako naisao sam na problem.. jucer sam mijenjao boje na printeru canon pixma ip4200 ii posto su zamjenske, skidao sam cipove i stavljao na novu boju! (nije mi bilo 1 put, vec sam to radio puno puta) ii stavljam ih unutra.. igrom slucaja sam ih pogresno ubacio.. zamjenio plavu i crvenu.. i sad mi ih uopce neocitava! Prilikom printanja izbaci mi gresku, kao da ubacim plavu i crvenu aa unutri je.. i sad uopce nemogu printat.. molim da mi kazete sto da radim, jel sam vec potrosio svaku ideju (osim naravno kupnje nove boje) al to cuvam za kraj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probao si pet sekundi držati onu tipku s trokutom i kružnicom?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Malo uljećem u temu, al nešto slično me zanima. Na IP 4600 mi se pojavio bijeli križić u crvenom (znači da nema boje ili je pri samom kraju). Zanima me hoće li printer prestati printat (ili javiti da se boja potpuno istrošila i da zamijenim) kad boja potpuno nestane ili postoji mogućnost da pregori glava ako ne zamijenim boju na vrijeme? Boja je orginal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Što misliš dal ćeš stići do luke ili ćeš ostati na pučini i kukati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ajmo reći da printaš samo crno a boja se istrošila, Ako ne napraviš refillnakon tjedan dva toner je neupotrebljiv i moraš kupiti novi. Ni u kojem slučaju ne bacaj toner od boje (taj prazni) jer bez svih tonera printer neće printati uopće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Koliko se još može printat? ne puno ![]() Bit ćeš upozoren da tinta odlazi, ako ne kad bude prestala printat onda znaš 100% da je prazna ![]() evo cjene tonera pa kupi prije nego sta ode, nisu baš tako skupi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni sa X statusom izdrži skoro 100 stranica čistog teksta ili 10-ak ispisa na CD/DVD. Naravno, ovisi koliko crne se nalazi na slici/papiru, ali to je prosjek. Kad vidim da više nije dobar otisak i da nema neke boje, onda mijenjam.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Pazite! Printer se može natjerati da printa i sa potrošenim tonerom (držiš feed sklopku 10 sekundi) ali glava hoće pregorijeti ako nema tinte u piezzo elementu (pregrijavanje). Just in case da nebi bilo nismo znali. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|