Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.11.2010., 00:55   #1
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Pinnacle Game Profiler - problem

Pozdrav,
imam problem s ovih inače odličnim programom za konfiguriranje gamepada i igradu profila.
Naime, upisao sam sve potrebne podatke za registraciju, no usprkos tome nakon mjesec dana istekla je trial vezija programa i nakon 15 minuta igranja bilo koje igre program jednostavno izbaci van.
Probao sam neka rješenja koja sam našao na netu (među ostalim i ptograme Trial Reset i NoLimit Data Faker) no bezuspješno.
Malo mi je čudno da nema nekog rješenja jer je program stvarno dobar i masa ljudi za preporuča za konfiguriranje gamepada.
Vjerujem da je još netko koristio ovaj program pa ako tko zna, svarno bi mi značilo...

Zahvaljujem!
bjede je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2010., 11:36   #2
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
FitzTN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.11.2010., 14:38   #3
bjede
Premium
Moj komp

Ma imam ja već password i sve samo program ima 'trial limit' koji se nigdje ne vidi, a ne poništava se ni sa jednom šifrom. A nakon 15 minuta izbavci iz svake igre. Čitao sa da dosta ljudi još ima ovaj problem...
Staro 08.11.2010., 13:48   #4
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
to znači da moraš kupiti licencu,ja isto mislio uzeti ali eto slučajno naletih na xpadder ista ako ne i bolja stvar po pitanju konfiguriranja a besplatna,lova se temelji na donaciji,budući uzea lcd tv 32",on mi je jedini i osnovni monitor za pc pa se izvalim na krevet uzmem gamepad x360 i surfam internetom,jutros završio igru split/second koja je multi platform a ne podržava kako triba gamepad tako da sa xpadderom napravia konfiguraciju i to je to

Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA
GodsKiller je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2010., 15:12   #5
bjede
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor GodsKiller Pregled postova
to znači da moraš kupiti licencu,ja isto mislio uzeti ali eto slučajno naletih na xpadder ista ako ne i bolja stvar po pitanju konfiguriranja a besplatna,lova se temelji na donaciji,budući uzea lcd tv 32",on mi je jedini i osnovni monitor za pc pa se izvalim na krevet uzmem gamepad x360 i surfam internetom,jutros završio igru split/second koja je multi platform a ne podržava kako triba gamepad tako da sa xpadderom napravia konfiguraciju i to je to
E super kad si već spomenuo Xpadder pa da te pitam...
Našao sam i taj program kad mi ovaj više nije funkcionirao. Samo nešto ne razumijem.
Imam isto XBOX 360 Controler for Windows i naštimao sam sve komande u Xpadderu, samo ne znam kako napraviti profil za pojedinu igru?
Konkretno, sada igram već malo stariji Assassin's Creed i kako ne mogu promijeniti tipke na gamepadu unutar igre (ne znam zašto, izgleda da je igra mušićava kad je u pitanju konfiguriranje tipki), probao sam preko Xpadder-a. Pridodao sam tipkama na gamepadu određene tipke sa tipkovnice onako kako bih ja želio, ali u igri su ostale opet defaultne postavke.

Što znače sve ove brojke na dnu screena za konfiguriranje tipki i ovo 'Abc' lijevo? Jel to za napravit više profila? Jer izgleda da se ne mogu snimiti jedan po jedan? I kako da mi profil koji sam napravio proradi u igri? Ostavio sam program otvorenim i započeo igru, ali ostale su i dalje defaultne postavke.

Hvala ti unaprijed na odgovoru/ima!

Zadnje izmijenjeno od: bjede. 08.11.2010. u 15:21.
Staro 08.11.2010., 15:30   #6
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
sad am baš pokrenuo xpadder,da vidim kako da ti napišem,u donjem desnom kantunu imaš brojeve za profile.odabereš recimo 4,napraviš konfiguraciju,nakon toga u gornjem desnom imaš kako da nazoveš profil(npr po igri) imaš oznaku diskete to znači da sejvaš profil,a pokraj imaš ikonu od ključa tamo biraš profile koje oćeš koristiti,izabereš profil i onda minimajz prije toga te pita oćeš sejvati profil kojeg otvaraš,ako već imaš neki kojeg si to tad koristio,sorry na opisu ali pisanje sastava mi nije jača strana,

ideš na stranice od xpadder-a pa na njihov forum,tamo ima gotovih profila,evo sad išao i vidih da nisam logiran a razlog je šta moraš ipak donirati dolera za xpadder,tako da sam ja bio odustao jer itako konfiguracija nije problem

Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA
GodsKiller je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2010., 14:53   #7
bjede
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor GodsKiller Pregled postova
sad am baš pokrenuo xpadder,da vidim kako da ti napišem,u donjem desnom kantunu imaš brojeve za profile.odabereš recimo 4,napraviš konfiguraciju,nakon toga u gornjem desnom imaš kako da nazoveš profil(npr po igri) imaš oznaku diskete to znači da sejvaš profil,a pokraj imaš ikonu od ključa tamo biraš profile koje oćeš koristiti,izabereš profil i onda minimajz prije toga te pita oćeš sejvati profil kojeg otvaraš,ako već imaš neki kojeg si to tad koristio,sorry na opisu ali pisanje sastava mi nije jača strana,

ideš na stranice od xpadder-a pa na njihov forum,tamo ima gotovih profila,evo sad išao i vidih da nisam logiran a razlog je šta moraš ipak donirati dolera za xpadder,tako da sam ja bio odustao jer itako konfiguracija nije problem
Kužin ovo kad napraviš profil, sejvaš, opet odabereš ako hoćeš drugi i to... Ali sa ovim brojevima nisam baš shvatija. Ne može se posebno snimit profil za svaki od ovih brojeva, jel tako? Nego su to kao verzije jednog profila ako san dobro shvatija?
Znači šta triba, samo kliknut na broj od one verzije profila koju oću, minimizirat Xpadder i pokrenut igru? Čini mi se da san tako i napravija prvi put, ali da su tipke u igri ostale defaultne. Jer kad minimiziram, i kad nakon toga opet kliknem ikonu Xpaddera u donjem desnom kutu desktopa, profil se uvik vrati na broj 1, bez obzira koji sam broj odabra.
Nadan se da san dobro objasnija.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno