|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Temp Gigabyte 6600GT Turbo Rev.
Pozdrav, Zanima me kolika je normalna temp. za 6600GT pošto je ova pasivno hlađena pa da vidim... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pa kolika je temp kod tvoje ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa od 54 idle do 60 i nešto, ne znam točno koliko, u full loadu. Za sada mi se ne čini puno, ali nisam ju još stigao ni clockati ni izvozati kako spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
|
.....potrazi po forumu bilo je rijeci o temperaturi,nego jel ti zauzima susjedni pci slot taj pasivac na grafi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
onaj pci-x x1 ne bi išao, a još jedna u sli bi se dala nagurati. Nije strašno velik pasivnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
music freak
|
Citiraj:
...ja konta da imas agp verziju nisam ni gledao sig: bonker : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo otkrio sam max 77 C pri 570/1340 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a koju ti to 6600gt imaš? el gigabytovu sa pasivnim hlađenjem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
da... Ko da idemo sada uspoređivat temperaturu pasivnog hlađenja na cpu i vodenog hlađenja... Šta misliš gdje će biti niža temperatura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
OK, meni se Gigabyte 6600gt Turbo rev. sa pasivcem zna zagrijati i do zabrinjavajućih 100 stupnjeva. Mislim, default treshold je na 145, ali mi se to čini malo puno previše. Jel ima još netko takih iskustava?
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ste se tice OC mislin da se ta graf neda bas oc s obziron da je vec tvornicki oc i ima pasivno hladjenje. A sta se tice temp nemogu bas puno rec jer iman Gainward 6800 (agp) i temp mi je oko 48-52 stupnja a upozorenje mi je na nekih 135 ili 145 stupnjeva ako se dobro sican. (iman aktivno hladjenje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ja sam svoju OC-o na 570/1350 (def. 500/1120), a po forumu i od frendova sam vidio da ostale grafe idu negdje oko 600/1100, ali ipak imaju aktivno na gpu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Jesi koristio vivo. Kod mene se javlja čudan problem. Kada capture radim preko Windows movie makera sve je uredu, a kada koristim Power director otvara mi se onaj plavi ekran, javlja error i restarta komp.
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Da, ali ja imam 5 ventova od kućišta i od toga tri + zalman pušu po grafičkoj. A VIVO sam tak malo koristio uz DScaler za gledanje i VirtualVCR za snimanje i još nekakve programe i nikakvih problema. Najvjerojatnije je da ti je problem u programu, ako s drugim radi bez grede. Probaj ova dva gore navedena, to je tu preporučio neki lik na forumu. Čine mi se OK programi samo nisam imao dosta vremena za zafrkanciu sa njima i s VIVOm opčenito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Reci mi, danas sutra ako odlucim GeForcicu upariti u SLI jel bas moram uzeti 100% isti model ko ovaj.....mislim na vivi i sve te kerefeke. Pitam jer ima ista ova kartica (mislim da zadnja oznaka D, naša je VP) bez VIVa i nekih 500 kn je jeftinija...............
![]() |
#19 |
Premium
|
e stvarno nemam pojma. otvori novu temu pa pitaj da ti frikovi odgovore pa cemo i ja i ti znat. Stvarno nemam ideje. E uspio sam skinut 20 stupnjeva C na kartici sa nekim svojim modom. Sutra ću stavit i slike da se vidi jer moram vadit karticu van da ju uslikam a sada mi se to ne da. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|