|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
čudan problem s usb tv tunerima
naime, usb dvb-t receiver je uredno radio da bi drugi dan windows media centre izjavio da ne vidi ni jedan dotad memorirani kanal. nakon ponovnog traženja niti jedan nije bio pronađen. ![]() uredno je tv tuner prikazan u device manageru, uredno je prikazan i u media centru al ne nađe ništa. dalje, probao sam i s frendovom karticom drugog proizvođača i ista stvar. nađe uređaj, ne nađe programe.. na 3 druga kompa isprobane te iste tv kartice rade normalno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
da li spajaš usb dvb-t receiver direktno u komp ili preko produžnog usb kabla, meni se to dogadjalo kad sam spojio usb dvb-t receiver preko produžnog usb kabla od 1 metra, dok preko produžnog usb kabla od pola metra kao i kad je direktno spojen na komp radi normalno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
direkt je spojeno.. ne kužim što se dogodilo, jedan dan sve radi, drugi dan samo od sebe prestane.. jedino mi pada na pamet neki update windowsa koji je ubio nešto.. a ne da mi se reinstalirat samo radi toga sve.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Rekao bih da imaš problema s antenom i signalom na tom mjestu gdje ti je komp.Promjeni/provjeri /antenski kabel i konektore.Onu malu magnetsku antenu baci u smeće a od kabla si napravi redukciju na obični antenski konektor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
A onda znaš šta te slijedi, reinstall na ćisto |
![]() |
![]() |
|
|