|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Thompson TG782 ne propušta FTP port
Ovako danas sam dobio tg782 i sve mi sljaka osim sta mi nepropusta ftp port kada ga otvorim.Znaci podesio sam dyndns i on se updatea kako treba ali kada se probam spojit sa nekim ftp klijentom on nađe IP adresu i samo pise connecting i tako stoji.Firewall je iskljucen.Jel mozda netko zna u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A radi kad se spajaš direktno preko IP adrese?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
radi normalno da...pricao sam malo s ljudima i svi kazu da je to neki bug u thompsonu i da mi nema pomoci nazalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Navodno nije u Thompsonu nego u ISP-u, nisi ni prvi ni zadnji s takvim problemom koji zapravo i nije tvoj problem. Instaliraj lokalno neki DNS klijent i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
mislis da je do ISP jer prije ovoga sam imao onaj thompson 780wl i na njemu je to radilo bez greske...tako da mislim da je do samog uredaja...a lokalno neznam to naptavit bas jer mi je gore linux... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Resetiraj ruter (full reset) i ponovo upisi postavke (ako vec ne "povuce" konfiguraciju automatski). Inace ti "Thomsoni" su komad smeca kakvo se rijetko srece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ne pomaze to probao sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
mali OT: je li moguće spojiti na navedeni router printer preko usb-a i onda ga koristiti sa računala spojenih preko wireless-a ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na pitanje iz naslova teme: U drugim temama je već naveden razlog a to je T-Koma konfig, drugim riječima kad pročistiš njihov konfig i makneš sve vezano za njihov Remote onda će proradit FTP kako treba. Na ovom uređaju USB nije zamišljen / osposobljen za print server funkciju, željeno možeš riješit jednom od varijanti: - nabava "mrežnog" printera (dosta novih printera imaju i mrežu za spajanje - nabava print servera pa preko njega spojiš postojeći USB printer - zamjeniš router sa SE555 ili SX763 koji imaju USB print server (ponekad ima problema u postavljanju jer je komunikacija sa printerom jednosmjerna, treba podešavanje odradit točno kako piše u manualu routera) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|