|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Canon Pixma IP4700 problem
Ovako imam problem sa printanjem na cd-e. Na papir uredno printa ali na cd nece i nece, samo povuce unutra onu "plocicu" sa cd-om unutra i gurne ju van pa mi javi da nisam stavio cd gore il nes slicno i blinka narancasta lampica po dva puta , ovdje ima nes o tome al ja nis ne kuzim http://pixma.ulmb.com/?p=226 pliz pomagajte jer je relativno hitno thx
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li ikad prije printao na CD-e? Ako nisi, pročitaj upute. Ukratko, kad printer to zatraži, moraš prilagoditi strelicu na "tacni" s rubom ili nekom drugom oznakom na printeru. Tek onda potvrdiš da si umetnuo i ispis počinje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam vec jedno desetak puta sa ovim printerom, a dvije godine sa ip5300
![]() |
#5 |
Premium
|
skuzio sam u cemu je bio problem, u "plocici", burazu je ispala te je ono stakalce ispalo koje kolko sam skuzio reflektira crveni laser kad provjerava dal je dobro ta "plocica"umetnuta, pa sam naljepio malo alu-folije i radi ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|