|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Tvornica za modding :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uf, heben biznis! Takvo što bi šteta bilo imati u Hrvatskoj. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da ugrađuju i PC komponente, puno bolji posao bi išli. ALI Ako hoćeš imat vodeno, onda valjda nešto i znaš o vodenom i svem ostalom što ima veze, a onda te to počne interesirat još i intrigira a onda na kraju fala bogu, složit ćeš sam svoje vodeno.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ah, ovisi do tržišta/zemlje i informatičke obrazovanosti i upućenosti o njoj, a iz toga svega u konačnosti proizlazi nekakva zainteresiranosti prema ovakvih stvarima. U globalu kod nas to dugoročno sigurno ne bi funkcioniralo, evenutalno naprednije regije pojedinih zemalja. + To kaj Pupo veli. Doduše postoje solucije maminih i tatnih sinova, ali rijetko kad ovakvo što dopre do njih, jedino ako dotični imaju dobru "šajni-DFP" marketinšku kulisu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
je mislim da oni imaju neke koristi od svega toga imaju alate za to baš sam gledao frajer na kompu napravi citav nacrt casea i to sve izreže 100% prek CNC-stroja imaju svoje ljude koji znaju raditi i mušterije koje žele imati case drugačiji od svih.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |