|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
indeksiranje web stranice
pozdrav... kako "nabildati" pagerank na google-u? i problem mi je kad upisem neki pojam iz keywords-a uopce mi ne pokaze moju stranicu na google-u. sad sam napravio drugu koja je tek u fazi prijave. stavio sam sitemap na web, imam meta tag koji izgleda ovako: <meta name="google-site-verification" content="fuhsh60yZLCnaA1EfE1I9eantcCqSC-09embSIYnoqY" /> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <META NAME="Copyright" content="BK zadar"> <META HTTP-EQUIV="content-language" content="EN"> <META NAME="Rating" content="General"> <META NAME="Designer" content="neno"> <META NAME="Keywords" content="Boksacki klub Zadar,Boxing club Zadar,boks,zadar,boks klub u zadru, marin galesic, davor dujic, josip bepo filipi, bepo filipi, boksacki klub u zadru, dragan vidaić,dragan vidaic,stjepan bozic,zadar boks,box zadar,box,maraska"> <META NAME="Title" content="Boksacki klub Zadar - Boxing club Zadar"> <META NAME="revisit-after" content="7"> <META NAME="Robots" content="index,follow"> <META NAME="Description" content="Boksacki klub Zadar - Boxing club Zadar"> <META HTTP-EQUIV="Cache-Control" content="no-cache"> <META HTTP-EQUIV="Expires" content="0"> <META NAME="Author" content="neno"> <script language="JavaScript"> jel mi meta tag ok i sto jos trebam napraviti da pravilno optimiziram web za google. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=186022 Pogledaj ovo. Možda ti pomogne. Probaj još malo proguglat o SEO optimizaciji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uglavnom SEO ti je way to go za dobar rank na google-ovoj tražilici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|