Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.10.2010., 22:48   #1
sauhea
muljator na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Mikrofon na Windows 7 ne radi

Poz ljudi, imam problem da mi mikrofon sa slusalica neradi kad ga ukljucim bilo naprid ili nazad, na XP je radilo bez problema al na windows 7 nece...
Kad ga ukljucim uopce ga neocitaje isto kao da ga nisam ukljucio, sredio sam sve postavke kako treba i bilo 1 put proradilo i ja poslije sto sam na skypu razgovaro iskljucim da mi nesmeta kabel i posli opet ukljucio i vise nece nikako radi...
Citao sam da se dosta ljudi zali zbog toga da im na windows 7 nece radi mic...
Ako mislite da je mozda do maticne, evo maticna mi je maximus formula III, ta maticna nema na sebi zvucnu nego se dobije zvucna posebno koja se ušteka u maticnu... I to je sve sređeno al i dalje neznam sta vise ucinit... Kosto kazem 1 je proradilo i nakon toga vise nece...

Molim pomoc, hvala!

Zadnje izmijenjeno od: sauhea. 18.10.2010. u 22:53.
sauhea je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2010., 23:09   #2
gogo1989
Nudim uslugu 3D printa
Moj komp

gogo1989's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
probaj staviti stereo mix kao default device, i ja sam imal isto pun kufer problema sa tim zvukom dok nisam instalirao stereo mix i od onda mi sve radi
gogo1989 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.10.2010., 23:48   #3
sauhea
muljator na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Evo cackao sam malo po zvucnoj i znas u cemu je problem... Npr. posto imam tu zvucnu karticu posebno od maticne, onda kad ukljucim HD audio kabel radi mi straznja uticnica i radi mikrofon, al zato neradi naprijed, a ako ukljucim AC 97 kabel u zvucnu onda mi radi naprijed a neradi nazad, al znas u cemu je stvar...
Stvar je u tome, sto ako mikrofon iskopcam iz uticnice za vrijeme dok je komp upaljen i ponovo odem da ga ukopcam nece radit... Restartam komp dok je mik. ukljucen i onda radi, jednostavno kao da ga nece prepozna ako ga iskljucim, pa kontam da ga drzim stalno ozada bar ukopcanog...

A ako kazes da se s tim programom moze rijesit ovaj problem sad sto sam ti napisao onda javi pa cu probat to, jer neda mi se sad ic to provjeravat pa da bezveze zeznem jos vise ako to nece radit...

Eto bar ovo sto sam napisao ce isto pomoc nekome da zna u cemu je fora!
sauhea je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno