|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kompatibilnost DECT, GAP, ISDN, bezzicnih telefona
koliko ja znam GAP protokol omogucava povezivanje razlicitih proizvodjaca bezzicnih baza i slusalica. ono sta mene zanima je dali se moze DECT/GAP slusalica sa nekog "obicnog"(analognog) telefona spojiti na DECT/GAP-ISDN bazu. stvar je u tome da original dodatna slusalica za moj telefon kosta 1300kn, a najjeftiniji DECT/GAP siemens se moze nabavit za skoro 300kn, pa bi ja htio ustedit 1000kn i kupit siemensa ak se da spojit na moju bazu Zadnje izmijenjeno od: Panter4. 24.04.2005. u 07:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
neznam jesam li dobro shvatio, al to bi znacilo da ti mozes setati gradom (dobro, zgradom) sa slusalicom u ruci i kvacit se na tudje bazne stanice ![]() ipak vjerujem da neide sam tak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne, jer je signal digitalan i kodiran, i svaka slusalica se treba prijavit na bazu da bi radila, a prijavljuje se najcesce tako da moras stisnut gumb na bazi i onda imas 30sek da prijavis slusalicu, i jos te pita PIN baze kad prijavljujes, tako da nema sanse da ulovis nekoga bas u tih 30 sek kad on prijavljuje svoju slusalicu, i jos mu pogodis PIN baze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mislim da koristenje "analogne" slusalice ne dolazi u obzir jer bazna stanica samo dobivene radiovalove pretvara u napone koje salje u zicu sve funkcije telefona su u slusalici ovakvo spajanje bilo bi poput spajanja analognog telefona u digitalni ulaz na nt-u neka me neko ispravi ako grijesim!
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
toga sam se i bojao, a najjeftinija isdn slusalica je skoro 1000kn... F***k to bi isto i objasnjavalo zasto slusalica od nekog telefona kosta npr. 1300kn a cijeli taj telefon s bazom 1500 (a samo punjač za slušalicu 200) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|