|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
promjena matične = ne boota
upravo sam zamijenio matičnu , jer je stara počela umirat. sve fino zamjenio, pospajao, upalio, i - bsod. niti u safe mode ne želi. u pitanju je gigagybte g41m - es2l matična, intel E6600, HD4670. stara matična, isto gigabyte, je imala nvidia chipset, dok ova ima intelov. kad sam na starom kompu mijenjao matičnu prošlo je sve bez problema, jedino šta su tada bili slični chipseti (intel 845 vs 865) a sad nisu. postoji li način da bootam komp bez da ga moram na novo reinstalirat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Na novo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma dadada... vadim van novu ploču i vraćam staru. nakon toga mu opizdim clone diska na neki od esternih, pa ću probat dodat drivere za novu ploču i nekako iz safe moda izbrisat ove od postojeće ploče... ili - postoji li neki način da prenesem sve programe i settingse iz jedne instalacije windowsa u drugu? i bi li upgrade pomogao? sad sam na win 7 pro, pa da mu stavim win 7 ultimate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
da, ali ja do windowsa ne mogu doć ![]() evo, ubacio sam mu dvd, išao repair, pa na load drivers, dodao mu jedan po jedan .ini file sa cd-a sa driverima, i nije pomoglo. a instalacija windowsa mi je nešto najgore šta me može zadesit, osob ito driveri za audigy karticu, to se valjda moraju poklopit jupiter, saturn i mars da mi kako treba instalira drivere i da nakon toga rade bez pucketanja. ništa, vadim van ploču, u nadi da će stara preživit još dosta dugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
to bi mu funkcioniralo da ima cijeli novi komp pa onda prebacuje s kompa na komp a u ovom slucaju mu nece pomoci osim da osposobi sadasnji komp, slozi drugi sa novom maticnom i onda prebaci sto mu treba, ali IMHO to je veca farkancija nego reinstall svega |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A jesi li probao Acronis Univesal Deploy? To koristim kad baš NE SMIJEM izgubiti postojeću instalaciju Windowsa, a uklanjanje drivera, safe mod, repair i slično ne pomažu. http://www.acronis.com/enterprise/pr...al-deploy.html
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nikad čuo. objasni objasni ![]() probat ću to sutra, ali zaista, objasni u kratkim crtama kako se to koristi? jer trenutno mi je komp u komadima, 2 matične na stolu, pa sam mislio prebacivati cpu non stop. ako je ovo zaista funkcionalno rješenje, super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A kome sam dao link? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
dignuo ruke. izgubio sam pola dana igrajući se z tim universal deploy-em. i ništa. vratio sam staru matičnu. neka radi dok radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|