|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Dilema glede kućišta
Dvoumim se između ova 3 kućišta: 1. Thermaltake Element S - 870Kn 2. Coolermaster CM690 - po mogućnosti bez ovog nVidia edition (ako bude) - 750Kn 3. Lian Li PC-60FN - bio je oko 700Kn u Linksu, vjerojatno će ga ponovo nabavljat jer ga trenutno ne vidim u ponudi U izboru mi je najvažnija stvar bila da je kućište tiho (bez vibracija). Cijena je relativno definirana s obzirom da Element S košta 870Kn, pa bi bilo dobro da neka vaša alternativa ne prelazi tu cijenu, znači do 900Kn. Ako je netko od vas posjedovao neko od ovih kućišta da napiše neke svoje dojmove... Što vi mislite o ovom izboru. Meni je nekako najbolji izbor ovaj Lian LI, al i Element S mi je nekako po recenzijama blizu (al je i skuplji)... Hvala vam unaprijed na reakcijama ![]() Zadnje izmijenjeno od: FichoM. 10.10.2010. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Da sam na tvome mjestu uzeo bih Coolermaster 690,kuciste je odlicno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bi išao na Lian Li 100% jer su im kućišta bar za dužinu koplja bolja od ostalih. Pogotovo ako te nepali neki fancy dizajn. TT je preskup
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
TT zaobiđi ovaj put, taj Lian Li i II Advanced verzija 690-ice su ti puno bolji izbor no ja bih osobno išao na Lian Li. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao sto je netko mudar davno rekao:"Thermaltake would manufacture SSDs if only they could figure out how to make them hot and loud..." ![]() Zezam se, LianLi se isplati čekati, a ako ne hića, CM690 će raditi svoj posao dobro, iako nije "tiho" kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Samo za napomenu, kod mene u lian liu temperature komponenti su bile poprilicno visoke, znatno vise nego primjerice u CM690
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Moj glas za CM 690 II,osobno sam zadovoljan njime.Solidan izgled(stvar ukusa),mogućnost ugradnje većeg broja ventova,lagana ugradnja HDD-ova i optike,laka organizacija kablova,laka naknadna ugradnja CPU hladnjaka bez skidanja matične,svi ventovi sa filterima za prašinu... Ovo je samo moje mišljenje,odluka je tvoja. http://www.pcekspert.com/articles/762-1.html
Zadnje izmijenjeno od: GetRight. 14.10.2010. u 18:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|